Marius Șumudică, dorit de cei de la Rapid. Ce propuneri are deja

Marius Șumudică, dorit de cei de la Rapid. Ce propuneri are deja Marius Șumudică Sursa foto: EVZ

Marius Șumudică e cunoscut ca fiind unul dintre antrenorii exuberanți, care își manifestă stările fără să îi pese de cei din jur. Acum, pregătitsă revină în antrenorat, Șumudică spune că cei care l-au cunoscut cum era înainte vor observa o schimbare radicală în comportamentul său.

Mai mult, acesta a dezvăluit că, deși este dorit de cei de la Rapid, se află deja în discuții și cu alte echipe.

Marius Șumudică este dorit de cei de la Rapid

Conducerea echipei Rapid a decis să îl demită săptămâna aceasta pe antrenorul Cristiano Bergodi. I-au găsit de altfel și un înlocuitor interimar, pe Bogdan Lobonț, însă se pare că Marius Șumudică ar fi una dintre variantele luate în calcul de înlocuire a antrenorului italian, în condițiile în care Șumudică este și favoritul publicului.

Numele său fusese de altfel vehiculat ca posibil antrenor la Rapid și în vară, înainte de numirea lui Cristiano Bergodi, iar el a declarat în nenumărate rânduri că și-ar dori să antreneze din nou la Rapid.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mi-am propus ca Șumudică să fie alt Șumudică”

Marius Șumudică a anunțat deja că vrea să revină în antrenorat și promite o schimbare a comportamentului. Mai mult, nu exclude posibilitatea de a-i antrena pe cei de la Rapid.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au sprijinit. Pun în paranteză comportamentul meu neadecvat, exuberant la un moment dat, ieșit din tiparul unui antrenor de fotbal.

Vreau să spun un singur lucru. Nu fac promisiunea asta doar ca să ajung la Rapid sau ca să-i intru în grații domnului Șucu. Eu mi-am propus, îmi propun și cred că s-a văzut în ultimul timp, că de 3 luni nu am mai apărut absolut nicăieri...

Mi-am propus ca Șumudică să fie alt Șumudică. Mi-am promis mie și vă promit și vouă că nu o să mai vedeți un Șumudică care să danseze, care să atragă doar lucrurile negative din partea foarte multor oameni care fac comentarii.

Eu consider că astfel de manifestări nu trebuie să facă parte din portofoliul unui antrenor. Sunt de acord. Mi-a spus-o un mentor de-ai mei, Mircea Lucescu, pe care-l venerez.

Eu trebuie să mă concentrez mai mult la meseria de antrenor, să fiu mult mai concentrat la ce fac, pentru că potențialul meu este foarte mare. Consider că am un potențial foarte mare, cred că pot da fotbalului mult, mult, mult mai mult decât am dat până în momentul de față”, a afirmat Șumudică pentru emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Șumudică s-a întâlnit cu Erdogan: „Sper că va fi în fruntea Turciei până când va muri!”

Marius Șumudică. Sursa foto: arhiva EVZ

Marius Șumudică este în discuții și cu echipe din străinătate

Marius Șumudică a recunoscut că ar lua în considerare o ofertă de la Rapid, chiar dacă deja a primit și propuneri din afara țării.

„În momentul de față sunt șanse mari să plec în străinătate, la ce contacte am, cu ce impresari vorbesc. Am posibilitatea să mă întorc în Turcia, la două cluburi, plus zona Golfului, unde mi-am făcut un nume foarte bun.

Sunt în discuții în momentul de față cu o echipă din prima ligă a Turciei și una care are posibilitatea să promoveze din Liga 2 și vrea un proiect foarte interesant. Este un proiect OK, aș merge cu mare plăcere. Prioritatea pentru mine este străinătatea. Dar dacă s-ar pune în discuție o șansă de a antrena Rapidul, este clar că nu s-ar pune problema!

Nu se pune problema banilor, a nimic! Pentru mine, Rapid este tot ceea ce îmi doresc în lume, echipa pe care o iubesc de la 5 ani. Niciodată nu aș putea întoarce spatele acestei echipe. Niciodată, este prioritar!”, a mai spus Șumudică.