Evenimentul Zilei > Justitie > Mariana Rarinca ACUZĂ DNA că a măsluit convorbirea din CSM: „A vrut să scoată în evidență o discuție în contradictoriu”
Mariana Rarinca ACUZĂ DNA că a măsluit convorbirea din CSM: „A vrut să scoată în evidență o discuție în contradictoriu”

Mariana Rarinca ACUZĂ DNA că a măsluit convorbirea din CSM: „A vrut să scoată în evidență o discuție în contradictoriu”

Mariana Rarinca, femeia acuzată de șantaj de fosta șefă a ICCJ Livia Stanciu, motiv pentru care a fost arestată 191 de zile, nevinovată, a spus, la Antena 3, că a făcut plângere penală împotriva Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru că i-au clasat plângerile împotriva judecătorilor și procurorilor care ar fi săvârșit infracțiuni.

Mariana Rarinca a mai spus, în aceași discuție de la Antena 3, că procurorii DNA au măsluit convorbirea din CSM dintre Livia Stanciu și judecătoarea din dosar, doar pentru a sugera că a existat un conflict.

”DNA-ul a vrut să scoată în evidență o discuție în contradictoriu”, a spus Mariana Rarinca, pentru a fi justificată contestația în anulare în cazul ei.

Pe 21 mai 2015, Mariana Rarinca, femeia acuzată că a şantajat-o pe şefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost achitată definitiv. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti, care a apreciat că femeia nu se face vinovată de faptele pentru care a fost denunţată de Livia Stanciu.