Evenimentul Zilei > Monden > Maria Constantin a anunțat că se mărită. Cine e bărbatul care i-a cucerit inima. VIDEO
Maria Constantin a anunțat că se mărită. Cine e bărbatul care i-a cucerit inima. VIDEO

Maria Constantin a anunțat că se mărită. Cine e bărbatul care i-a cucerit inima. VIDEO

Interpreta de muzică populară, Maria Constantin, și-a anunțat nunta cu Robert Stoica. Recent, vedeta s-a afișat pentru prima dată cu bărbatul pe care îl iubește.

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, s-a afișat pentru prima dată cu iubitul ei, Robert Stoica, în vârstă de 31 de ani, la o petrecere mondenă organizată cu ocazia aniversării a nouă ani de la deschiderea salonului de înfrumusețare Sungate Solarium Studio. Vedeta a anunțat că la anul se vor căsători.

Joi seară, 3 iunie, cei doi s-au prezentat la petrecerea mondenă din Capitală, pe terasa unui local de sushi din București. Cuplul format din Maria Constantin și Robert Stoica au stat la aceeși masă cu designerul Florin Burescu.

Deși nu s-a mai afișat niciodată împreună, Maria Constantin și Robert Stoica nu au fost deloc stânjeniți unul cu celălalt.

Maria Constantin și-a anunțat nunta

Maria Constantin îl hrănea pe iubitul cu trei ani mai mic decât ea – la propriu, apelau la gesturi extrem de tandre, ca și cum toată lumea era a lor. Au râs, s-au simțit bine, au povestit și nu au fost deloc încurcați de privirile publicului care i-a văzut pentru prima dată împreună.

”Suntem fericiți, locuim împreună. Anul acesta nu, că nu se știe cum vor sta lucrurile din cauza pandemiei, abia încep cântările, dar la anul ne vom căsători”, a declarat pentru Click! Maria Constantin.

”Este o femeie tare frumoasă, o iubesc”, s-a exprimat Robert Stoica.

Ilinca Vandici, Crina Abrudan, Lora, Diana Bart, Adina Halas, Lora, Anda Adam, Francesca, Oana Roman au fost prezente la petrecerea mondenă. Andreea Marin a fost gazda evenimentului.

Maria Constantin a fost păcălită în fosta relație

Una dintre cele mai sexy vedete din lumea mondenă a Capitalei, Maria Constantin a crezut că a dat marea lovitură atunci când l-a cunoscut pe fostul iubit, un om de afaceri din județul Argeș. Frumoasa poveste s-a transformat în coșmar când interpreta de muzică populară a aflat că iubitul încă este însurat. Mai mult de atât, averea n-ar fi a lui, ci a soției, iar pierderile sunt de milioane dacă se ajunge la divorț.

Maria Constantin a fost implicată într-o relație cu un afacerist din Argeș, care încă nu a divorțat de mama copiilor săi. Dacă artista credea că trage lozul câștigător, s-a cam înșelat, căci încă o dată se dovedește că aparențele sunt înșelătoare!