"Va îmbrăţişez, dragii mei! Pentru că în curând voi lansa melodia 'Scrisoare de dragoste' şi videoclipul acesteia, vreau să va întreb câţi dintre voi aţi suferit măcar o dată în viaţă din dragoste?”, a scris Maria Constantin pe Facebook.

Dar asta nu este tot. În urmă cu doar câteva zile, artista s-a dus la piscină de unde a postat prima imagine în costum de baie din 2017. Imaginea a strâns câteva sute de aprecieri într-un timp foarte scurt. 

Maria Constantin s-a născut în 12 august 1978 în Bălcești, Vâlcea. Aceasta este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice "Cosntantin Brăiloiu" din Târgu Jiu – Secția Flaut (2005) și a facultății de Muzică "Spiru Haret" – Secția Pedagogie Muzicală (2009).

Constantin a cântat în "Ansamblul Doina Gorjului" alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acesteia. Tot aici, aceasta l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a căsătorit în anul 2007, având împreună și un copil, Codrin Tapota. Mai târziu aceștia au divorțat

În prezent, Constantin este căsătorită cu Marcel Toader.
În 2014, Constantin a participat la emisiunea-concurs, Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga, fiind denumită Marilyn Monroe de România.