Sandy Matei dezvăluie numele real al lui Mălin Bot și îi cere banii

Sandy Matei dezvăluie numele real al lui Mălin Bot și îi cere banii Mălin Bot, acuzații primite din partea fostului său partener Rezist. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Disputa dintre Sandy Matei și Mălin Bot continuă în spațiul public. De această dată, Mălin Bot este acuzat că și-ar ascunde adevăratul nume.

Zilele trecute, Sandy Matei îl acuza pe Mălin Bot că urmărește să deschidă noi procese în instanță. Potrivit acestuia, jurnalistul ar fi pierdut ultimul proces și trebuie să îi plătească despăgubiri.

Mălin Bot, acuzat de fostul partener de proteste

Mălin Bot și Sandy Matei își continuă disputa începută încă din 2018. Mălin Bot era acuzat la momentul respectiv că ar fi trădat „cauza” pentru bani și imagine, iar de atunci au apărut mai multe procese în instanță. Acum, Sandy Matei spune că Mălin Bot și-ar fi ascuns adevăratul nume:

Ne puteți urmări și pe Google News

„BoȚ numele real cu Ț de la țap nu BoT!!

Vă dați seama ce fariseu este ăsta dacă până și numele real și-l ascunde-reneagă. Poate că i-a plăcut mai mult porecla din tinerețe ...prietenii știu de ce. Aseară, păcăliciul narcisist se plângea în live că Andronic și EVZ îi atacă familia și îl pozează prin mall.

Păi bă mitomanule TU faci același lucru de mulți ani! Mie mi-ai atacat copilul în mod mizerabil în câteva postări acum 5 ani...(știi că pentru asta justiția sunt EU și vei plăti fiecare cuvințel, #nuuitnuiert)”, se arată în postarea de pe Facebook.

EVZ a câștigat procesul în fața jurnalistului

Sandy Matei face referire și la procesul câștigat recent de EVZ în fața lui Mălin Bot:

„Bă ,,jurnalistul” ploii. EVZ a câștigat în procesul civil cu tine pentru că CEDO conferă dreptul unui jurnalist autentic (conf dex) să depășească limita în exprimare, ceea ce nu s-a întâmplat în procesul nostru civil.

Creatorii de ,,materiale scrise de tip jurnalistic”, sau vloggeri cum ti-a explicat și instanța nu oferă libertatea de exprimare mai largă față de a unui simplu postac virtual”, a mai spus acesta.

Mălin Bot îl amenință pe Sandy Matei cu un nou proces

Sandy Matei spune că este pregătit să își apere punctul de vedere în instanță, în acest moment având trei procese câștigate împotriva lui Mălin Bot:

„Mă ameninți iar și iar cu proces civil, mai avem 2, dar deocamdată am 3-0 și te-am somat oficial să plătești daunele impuse de instanță. Apropo, mă faci infractor, delicvent, etc pentru o amendă penală, corect, dar oare tu nu faci parte din aceeași categorie dacă ai fost condamnat la plata unor daune civile pentru fapte ILICITE dovedite ?

Invoci karma și ne dorești tot răul din lume (live-ul de aseară). Asta arată ce gunoi zace în sufletul tău negru care lovește în toți cei care te-au ajutat cândva!

PS. Nu mai spune că faci sală și alergi, râd și curcile de tine, ai făcut sâni, burtică și cocoașă tataie”, a mai adăugat Sandy Matei.