Exclusiv. S-a cam rupt lanțul de iubire. Mălin Bot și-a scos nevestica la mall. Ignorat în public!

Exclusiv. S-a cam rupt lanțul de iubire. Mălin Bot și-a scos nevestica la mall. Ignorat în public!

Mălin Boț, zis Bot și mult mai tânăra soție au fost surprinși de către paparazzi EVZ în timp ce se plimbau prin unul dintre mallurile bucureștene. Dacă Bot sau Boț era cu gura până la urechi, soția nu părea să fie tocmai încântată de ieșire.

Mălin Bot, zis Boț în deciziile instanțelor și soția au ieșit să se relaxeze la mall. Într-un BMW destul de scump, semn că donațiile merg strună, Boț, zis Bot și-a condus iubita la mall. Au făcut cumpărături de câteva sute de euro, ușor plictisiți. Așa cum îi stă bine unuia care câștigă peste 5.000 de euro pe lună din sponsorizările celor care-i cred elucubrațiile de vlogger. Pentru că Mălin Bot nu este ceea ce se pretinde. Nici jurnalist, nici sărac, nici străin de combinații cu serviciile de informații. Sau de banii partidelor politice. O combinație care-i aduce mii de euro.

Credem că nu ați uitat scandalul cu fosta iubită, Arina care-i arunca în față vorbe grele: ”Am urmărit zilele trecute clipurile în care Mălin Bot (fostul meu prieten și actual coleg de apartament) îl linșa efectiv pe Sabin Orcan, aruncând cu lături fanteziste în el și, mai rău, în soția lui. Atacuri josnice la adresa unui om care i-a influențat jumătate din parcursul profesional. De nenumărate ori, Sabin i-a luat apărarea fostului jurnalist, actual activist. Mălin a avut mereu din partea lui Sabin o susținere puternică atât în fața superiorilor, cât și în fața colegilor de breaslă. Vă pot povesti ambii mai multe. Atât de apropiate erau lucrurile, încât Sabin și soția sa urmau să ne fie nași. Chiar Mălin îi propusese asta lui Sabin. Acest lucru se petrecea la final de 2016. Deci, la final de 2016, se pare că, în ochii lui Mălin, Sabin nu mai era nici ofițer acoperit, nici prieten cu Vințan, nici în vreo înțelegere cu Pandele. La vremea aceea, Sabin era bun. Cât a fost folositor ca manager RL. În clipa în care Sabin nu a mai avut efectiv cum să îl susțină pe Mălin, lucrurile au început să se strice. A început Mălin să vină cu teorii abracadabrante acasă, cum că Sabin a avut o misiune să îl extragă pe el de la Evz, să îl ducă la RL, ca apoi să îl dea afară", scria Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News
Malin Bot

Destăinuiri cumplite

Între timp, Mălin Bot s-a debarasat de fosta iubită, s-a însurat cu o domnișoară la jumătatea vârstei lui. Pe care face tot posibilul să o bine dispună. A fost surprins de papparazi la mall, într-una din rarele ieșiri pe bogăție. Părea destul de sigur că nu-l recunoaște nimeni când se plimba cu tinerica nevasta prin mall, la cumpărături. Făcea totul ca să o distreze, numai că ea nu prea îl băga în seamă. Bancuri de pensionar, cum ar zice generația mai tânără...

Mălin Bot, ignorat în public

Apoi s-au așezat la o cafenea, doar că pe fața Dianei nu se citea fericirea. Ci mai mult dezinteresul. Asta în timp ce Bot, zis Boț se uita de zor la telefon.

Pe fața Dianei se citea dezinteresul și plictiseala

Credem că s-a plictisit și ea de personalitățile multiple ale vloggerului. Când pleacă la „muncă”, conduce o Dacie amărâtă, când iese ca „băieții” în oraș, conduce un BMW ultimul tip și aruncă cu banii în stânga și în dreapta.

Ca doi „rentieri”, ca niște plicitisiți porumbei, s-au plimbat la cumpărături prin mall, așa că au intrat în atenția echipei de paparazzi. I-am surprins în plină activitate de cuplu.

 

Când pleacă la „muncă”, conduce o Dacie amărâtă, când iese ca „băieții” în oraș, conduce un BMW ultimul tip

Boț „i-a suflat” iubita unui apropiat #rezist

El, matur, dar cu glume prostești, ea, cu 20 de ani mai tânără, dar mai inteligentă. Ocazional Bot, sau Boț, zâmbea alături de soție, care nu părea impresionată de starea lui materială înfloritoare.

Nu sunt semne bune pentru anul ce vine. Cel puțin în ceea ce o privește pe fata cu 20 de ani mai tânără ca vloggerul, lanțul de iubire pare să se fi rupt.

Desigur dacă analizăm imaginile. Nu mai este ce-a fost. Cei doi amorezi s-au cunoscut când fata era împreună cu un un alt bărbat, prieten al lui Boț. Diferența uriașă de vârstă, 21 de ani, nu i-a împiedicat să-și unească destinele. Dar nu fără să facă victime...

Este vorba despre Răzvan Codreanu, editor al paginii Rezistența Timișoara. Acesta a făcut și mai multe precizării la momentul rupturii de fosta lui iubită. Ba chiar a bătut și niște apropouri la adresa lui Bot, zis Boț.

El 47, ea 26: „Și-a găsit jumătatea”

„Ți-am oferit acolo rol de editor pe pagină și te-am dat afară după ce ai început să te dai la fosta mea iubită, actuala în perioada respective. Care are 21 de ani așa ca fapt divers, și să incercați să îmi înscenați tot felul de lucruri.

Și să o plimbi cu banii primiți de la sponsorii tăi, prin Ungaria chiar de ziua Ungariei în timp ce te plângeai că nu prea ai bani că trebuie să mergi în Timișoara pe la ANAF și viața e grea.

Spun doar atât, de când s-a băgat în viața mea personală și a plecat cu fosta mea iubită de 21 de ani el având 42 deci cumva și-a găsit jumătatea, nu prea mai vorbesc cu oamenii care încă îl susțin de prin Timișoara.

De asta am scris acum, pentru că nu mi se pare corect ce se întâmplă. Și pentru că am sperat că o să înceteze. Deci „descreierat”-ule încetează și când vii pe aici lasă fufa acasă ca mi silă când vă văd la proteste în Timișoara”. Asta a făcut public Răzvan Codreanu pe Facebook.

O lovitură dură, la fel ca decizia instanței din procesul cu Sandy Matei în care s-a decis că Mălin Bot, sau Boț, nu este jurnalist, așa cum pretinde în fața celor pe care-i amăgește pentru donațiile lunare. Donații care pot susține un apartament de lux, un BMW și excursii de sute de euro prin mall-urile bucureștene.

Update:

Mălin Bot nu a transmis nici un drept la replică la acest articol, ci doar s-a lansat într-o serie de explicații și acuzații false la adresa celor care au fost citați în articol. S-a victimizat în materialele de vlogger din care câștigă o grămadă de bani. Cu toate acestea reluăm o parte a explicațiilor sale. El susține că plătește o chirie de 350 de euro pentru apartamentul în complexul rezidențial în care stă, iar BMW-ul ultimul tip este lăsat de un prieten ca să-l mai pornească din când în când. Pe de altă parte suntem în posesia unor imagini care arată că această mașină de minim 50.000 de euro se găsea în fața blocului încă din vară, fiind condus de soția și Mălin Bot.

Explicațiile, așa ușor șchioape cum sunt, le redăm în spiritul deontologiei meserie de jurnalist. Mai ales că rezultă că și un vlogger ca Mălin Bot care câștigă 7.000 de euro pe lună din donații are nevoie de "prieteni" generoși.

Update 2: Fostul iubit al celei pe care Mălin Bot a luat-o de soție a făcut și el câteva precizări. Răzvan Codreanu l-a făcut mincinos.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro