Evenimentul Zilei > Justitie > Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au hotărât: Culiță Sterp poate părăsi țara. Decizia nu este una definitivă
Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au hotărât: Culiță Sterp poate părăsi țara. Decizia nu este una definitivă

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au hotărât: Culiță Sterp poate părăsi țara. Decizia nu este una definitivă

După două luni de la accidentul provocat de Culiță Sterp în Cluj-Napoca, cântărețul a fost trimis în judecată. Potrivit poliţiştilor, artistul era băut în momentul în care s-a produs incidentul şi a părăsit locul accidentului.

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au decis că manelistul poate părăsi țara, însă decizia nu este una definitivă, potrivit Antena3. Inițial, Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar și a primit interdicție de a părăsi țara, după ce s-a urcat băut și drogat la volan și a provocat un accident în care a fost rănit grav un tânăr de 32 de ani.

Anul trecut, Culiță Sterp a intrat într-o mașină după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului și nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Mai mult, în urma cercetărilor s-a stabilit că artistul se urcase nu doar băut, ci şi drogat la volan.

„Vă pup pe toți, dragii mei. N-am fugit nicăieri, aici sunt, pentru cei care vă întrebați. Mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc, să vă spun ceva după cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am împăcat.

Vreau să le cer scuze celor pe care i-am dezamăgit, celor care mă apreciază și în special familiei mele care este mereu lângă mine. Știu că am dezamăgit și poate că nu își mai au rost cuvintele, dar nu cred că este om în lume care să nu greșească”, a spus Culiță Sterp imediat după accidentul din Cluj.

Cântărețul a mai fost implicat într-un accident grav

După accidentul din Cluj-Napoca s-a descoperit că artistul nu era la prima abatere și a mai fost implicat într-un accident grav în urmă cu trei ani. S-a petrecut pe data de 3 iulie 2016, pe DN68, în afara localității Păltiniș. Manelistul, care conducea un microbuz, a lovit o altă autoutilitară, condusă de un bărbat. Din cauza oboselii, el a adormit l-a volan. Au fost trei persoane rănite și un decedat.

Atunci, dosarul a fost soluționat în anul 2020, iar Culiță Sterp a fost condamnat definitiv la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.