Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban cere demisii la Palatul Victoria. „Dacă este adevărat, trebuie să plece imediat”
Ludovic Orban cere demisii la Palatul Victoria. „Dacă este adevărat, trebuie să plece imediat”

Ludovic Orban cere demisii la Palatul Victoria. „Dacă este adevărat, trebuie să plece imediat”

După apariția documentului care arată strategia de comunicare a premierului, stabilită pentru a-i asigura acestuia șefia PNL, Ludovic Orban face declarații incendiare. ”Dacă este adevărat, trebuie să plece imediat”, s-a exprimat actualul lider PNL.

Președintele PNL, Ludovic Orban, are un mesaj clar pentru contracandidatul său. Dacă a comis eroarea, trebuie să plece. Orban cere demisia lui Florin Cîțu, după ce în spațiul public a fost dezvăluit un document care arată care este strategia de comunicare a premierului pentru mass-media și rețelele de socializare. Prevederile actului pun în lumină și un mesaj pe care echipa premierului trebuie să îl transmită mai departe astfel încât acesta să câștige funcția mult dorită.

Ludovic Orban lansează bomba. Cine trebuie să plece

Președintele PNL a subliniat, marți, în județul Prahova, că premierul ar trebui să își dea demisia dacă documentul dezvăluit de presă este adevărat. „Dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat și mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici, în campania internă împotriva președintelui Partidului Național Liberal, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a declarat Ludovic Orban.

Cîţu are planul pentru anihilarea lui Orban

Cu două luni înainte de Congresul PNL, la care se va decide cine va fi preşedintele formaţiunii, campania pentru atragerea susţinătorilor atinge un nou nivel, aşa cum o arată un document cu antetul Guvernului României şi în care sunt stabilite liniile de comunicare pentru liderii liberalilor, cărora li s-a spus ce trebuie să transmită pentru ca Florin Cîţu să-l învingă pe Ludovic Orban la 25 septembrie, dar şi că „premierul are un partener de încredere: preşedintele Klaus Iohannis”.

Comunicatorii prim-ministrului vor să speculeze orice breşă din tabăra adversă. În document se arată că este esenţială obţinerea informaţiilor despre negocierile lui Ludovic Orban. Cine le obţine are datoria de a le transmite presei. „Orice poate fi folosit pentru a arăta că se tem că pierd”, este una dintre remarcile inserate în document.

Documentul mai dezvăluie și publicațiile sau posturile cu care „Ludovic Orban are contracte și înțelegeri”.