Demisie de răsunet la Palatul Victoria. Grupul de Comunicare Strategică rămâne fără șef

Demisie de răsunet la Palatul Victoria. Grupul de Comunicare Strategică rămâne fără  șef

Demisie de răsunet în Guvernul României. Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, a anunțat că a solicitat eliberarea sa din funcție.

Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică (GCS), a anunțat că își dă demisia din funcția pe care o deține. Într-o postare pe rețelele sociale, Andi Manciu a declarat că a fost „o perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vreau să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere și sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final”, a scris șeful Grupului de Comunicare Strategică

„Sunt mulțumit că las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe.

Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, a mai punctat Andi Manciu.

Andi Manciu a demisionat. Scandal de zile mari cu privire la studii

În urmă cu circa șase luni, Andi Manciu a fost protagonistul unui scandal monstru după ce s-a aflat că a ajuns în fruntea Crupului de Comunicare Strategică, însă nu și-a finalizat studiile.

Informația a fost aruncată în spațiul public de jurnalista Ioana Ene-Dogioiu. Ulterior, SNSPA, universitatea pe care Manciu o începuse, a confirmat că acesta nu a absolvit. “Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă”, a transmis SNSPA.

„E o bazaconie. Nu am avut nicio discuție despre vreo posibilă candidatură și, implicit, e o invenție ideea unei poziții eligibile pe liste. În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt”, a spus Adrian Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică.

CITIȚI ȘI: PSD cere demisia lui Orban. “A pus un falsificator să gestioneze datele despre pandemie”

Cine este ”cenzorul șef” în timpul stării de urgență. Omul lui Iohannis dictează totul