Evenimentul ZileiPoliticaLudovic Orban, acuzat că patronează sistemul clientelar: „Impostorii, semidocții și politrucii”

Ludovic Orban, acuzat că patronează sistemul clientelar: „Impostorii, semidocții și politrucii”

Ludovic Orban, acuzat că patronează sistemul clientelar: „Impostorii, semidocții și politrucii”
Gabriela Firea aduce acuzaţii grave actualiei puteri politice, făcând trimitere directă la premierul Orban care patronează falimentul sistemului clientelar.

Gabriela Firea şi-a exprimat nemulţumirea despre modul cum premierul Ludovic Orban gestionează criza sanitară.

Gabriela Firea: „Haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situații de Urgență al Capitalei, care au bulversat milioane de bucureșteni, arată incapacitatea actualei puteri politice de a gestiona criza sanitară în care ne aflăm și falimentul sistemului clientelar patronat de premierul Orban.

Este clar că se impune demiterea actualului prefect – un personaj demn de Caragiale, uns în această funcție de actualul Guvern – , dar o astfel de decizie nu va schimba radical datele problemei”, a scris fostul Primar General al Capitalei pe social media.

Orban promovează: „Impostorii, semidocții și politrucii”

Şi continuă în postarea sa: „Bucureștenii vor plăti în continuare factura incompetenței decizionale câtă vreme puterea politică și premierul Ludovic Orban nu vor înțelege că o situația pandemică de o asemenea gravitate trebuie gestionată împreună cu specialiști și cu oameni competenți.

Impostorii, semidocții și politrucii pe care îi promovează cu sârg, nu vor face decât să agraveze situația și așa extrem de gravă, resimțită de tot mai mulți români.

Domnule prim-ministru Orban, măcar în ceasul al doisprezecelea înțelegeți că interesul primordial al românilor este sănătatea!Lăsați deoparte interesele politice și de partid! Tot mai mulți români se îmbolnăvesc, fac forme grave de infectare, spitalele nu mai fac față, iar locurile la terapie intensivă sunt insuficiente, a mai scris Gabriela Firea pe Facebook.

O altă acuzaţie gravă adusă lui Orban: „V-ați pus pe listele electorale prietenii și țuțerii

Fostul Primar General nu-l iartă pe Ludovic Orban şi îi spune direct: „Este suficient că v-ați pus pe listele electorale prietenii și țuțerii, nu mai populați cu impostori și incompetenți instituțiile care trebuie să ia decizii pentru gestionarea crizei sanitare. Factura loialității amicilor dumneavoastră o plătesc românii, care suferă pe patul de spital sau, poate, nici acolo, pentru că locurile sunt tot mai puține!”, a concluzionat Firea în postarea sa.

#IncompetentaDeDreapta
#LipsaDeUmanitate #HaosLaGuvernare


Accesează: