Evenimentul Zilei > EVZ Special > Lovitură pentru Florin Cîțu, chiar de la iubita sa. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Lovitură pentru Florin Cîțu, chiar de la iubita sa. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Lovitură pentru Florin Cîțu, chiar de la iubita sa. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Florin Cîțu a fost criticat chiar de iubita sa pentru modul în care Executivul pe care îl conduce gestionează pandemia.

În contextul protestelor care au avut loc în ultimele zile, Elena Calistru, președinta ONG-ului Funky Citizens și partenera premierului Florin Cîțu, a criticat autoritățile, spunând că acestea nu au explicat concret oamenilor de ce au fost luate noi măsuri de restricție.

„Dincolo de asta, și eu sunt de acord că autoritățile au fost șovăielnice și nici acum nu cred că au adresat toate temeri care există. De acord că nu poți să vii cu un mesaj foarte clar de tipul ”se termină pandemia” sau ”terminăm cu restricțiile poimâine”, în  schimb cred că poți să îi iei pe oameni alături ca parteneri. Când spui „Haide să tragem două luni, poate terminăm cu nebunia asta”.

Ceea ce ce vedem din partea autorităților este un fick flack. Nu vedem consecvență, vedem mult prea puțină transparență și pare cumva că pe de-o parte avem niște autorități care se  apucă și ceartă paternalist cetățenii că nu respectă regula, că nu se comportă cum trebuie. În același timp avem niște autorități care se răzgândesc de pe o seară pe altă, lasă să pornească pe surse diverse zvonuri și nimeni nu iese în timp real și în timp util astfel încât să spună  ”Haideți să vorbim, să vedem care sunt opțiunile pe care le avem”. În felul acesta nu reușesc decât să creeze confuzie și impresia de arbitrariu în funcție de deciziile luate”, a spus Elena Calistru, într-o intervenție la B1 TV.

„Încercăm să cerem solidaritate de la oameni care poate trăiesc de pe o zi pe alta și bacșișul pe care-l primeau în HoReCa face diferența între a putea să cumpere o pereche noi de pantofi la copil sau nu”.

CITEȘTE ȘI Facebook face anunțul momentului. Schimbarea majoră care vizează toți utilizatorii
CITEȘTE ȘI Decizia momentului în România. Un mare oraș iese din carantină în câteva ore
CITEȘTE ȘI  Vasile Dîncu, despre proteste: „AUR nu are o asemenea forță. PSD nu are de câștigat”