Evenimentul Zilei > Justitie > LOVITURĂ DURĂ pentru VIOLATORII DIN VASLUI. DECIZIA DEFINITIVĂ a Curţii de apel LE VA SCHIMBA VIAŢA
LOVITURĂ DURĂ pentru VIOLATORII DIN VASLUI. DECIZIA DEFINITIVĂ a Curţii de apel LE VA SCHIMBA VIAŢA

LOVITURĂ DURĂ pentru VIOLATORII DIN VASLUI. DECIZIA DEFINITIVĂ a Curţii de apel LE VA SCHIMBA VIAŢA

Curtea de Apel Iaşi a majorat miercuri pedepsele pentru toţi cei implicaţi în teribilul viol din Vaslui, caz care a stârnit numeroase dezbateri în societatea românească.

Astfel, judecătorii au majorat pedepsele pentru cei şapte violatori din Vaslui, condamnaţi în luna august de Judecătoria Vaslui la pedepse cuprinse între 5 ani şi opt luni şi 8 ani şi patru luni.

Burada Silviu a primit o pedeapsă de 10 ani, Burlacu Paul Andrei a primit 8 ani şi 8 luni,Bolboceanu Petrica a primit 8 ani şi 6 luni, Avădanei Silviu a primit 8 ani de închisoare, Boicu Ionuţ Bogdan a primit 6 ani şi 6 luni, Rotaru Alin Dumitru, 6 ani şi 4 luni, iar Surleac Ioan 6 ani. Cea mai mare pedeapsă a primit-o Ovidiu Silviu Burada, cel care a racolat-o pe fata de 18 ani care a fost abuzată cu sălbăticie de cei şapte indivizi.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.