Evenimentul Zilei > Justitie > Lovitură cruntă pentru un celebru afacerist. DIICOT lansează acuzații grave
Lovitură cruntă pentru un celebru afacerist. DIICOT lansează acuzații grave

Lovitură cruntă pentru un celebru afacerist. DIICOT lansează acuzații grave

Fiul omului de afaceri ieșean Marian Mărunțelu apare într-un dosar al DIICOT în care sunt cercetate mai multe persoane pentru trafic de droguri.

Fiul unui controversat om de afaceri din Iași, bănuit de trafic de droguri. Numele lui Alexandru Ionuț Mărunțelu, fiul lui Marian Mărunțelu, un afacerist  din domeniul imobiliarelor, apare într-un dosar în care sunt implicate numeroase persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată și introducere în țară de droguri de risc, potrivit romaniatv.net.

Grupul își desfășura activitatea în special în zona CUG-Frumoasă din municipiul Iași. O mare parte dintre clienți erau elevi de liceu, cum ar fi colegi de clasă ai principalului condamnat în acest dosar, Eugen George Bugaencu, care atunci când  au fost  săvârșite faptele tocmai absolvise liceul, scrie BZI.

Dosarul a fost instrumentat de DIICOT în anul 2016,  acuzațiile aduse  fiind de „trafic de droguri de risc în formă continuată și introducere în țară, fără drept, de droguri de risc în formă continuată”.

După ce Eugen George Bugaencu a ajuns la închisoare, acesta a făcut demersurile pentru înlocuirea arestării preventive cu arestul la domiciliu.  Magistrații i-au interzis acestuia să se vadă cu mai mulți martori și inculpați din acest dosar, printre care şi Alexandru Ionuț Mărunțelu.

Alexandru Ionuț Mărunțelu s-a născut în 1981 și se ocupă de afacerile tatălui său. Marian Mărunțelu este proprietarul mai multor terenuri și clădiri în zona Bucium – Ciurea, situate la marginea orașului.

Marian Mărunțelu a devenit cunoscut după ce locuitoriidin zona Hlincea  l-au acuzat că a ocupat abuziv mai multe suprafețe de teren și un iaz din zonă.  Omul de afaceri se află sub control judiciar,  fiind fost prins la volan în mai multe rânduri , deși avea permisul suspendat.