Evenimentul Zilei > Actualitate > Lobonț a răbufnit: „Fotbalul românesc esti obişnuit în continuare cu stilul sovietic”
Lobonț a răbufnit: „Fotbalul românesc esti obişnuit în continuare cu stilul sovietic”

Lobonț a răbufnit: „Fotbalul românesc esti obişnuit în continuare cu stilul sovietic”

Bogdan Lobonț, antrenorul Universității Cluj (Liga 2), s-a arătat dezamăgit de situația fotbalului mioritic.

Universitatea Cluj a pierdut dramatic, ieri, jocul din Liga a 2-a, în fața Ripensiei Timișoara, scor 2-3, după un gol al bănățenilor venit în minutul 8 al prelungirilor. 

La finalul meciului, Bogdan Lobonț le-a răspuns contestatarilor, dar, în același timp, a comentat și situația fotbalului românesc. 

Cred că e absolut normal să fie şi contestatari. Suntem tot acolo, suntem pe locul 3 în continuare. Cine spune că barajul pentru promovare… Nu poţi să ajungi în prima ligă. Contestatarii ce vor? Să se bucure de insuccesul altora? Nu sunt supărat absolut deloc, pentru că băieţii au demonstrat, au vrut. Şi şi-au creat multe situaţii de a marca

Când am acceptat să vin aici (n.r. la „U” Cluj) am acceptat în primul rând pentru că eram convins de calitatea umană și fotbalistică a jucătorilor de aici. Universitatea Cluj m-a dorit aici pentru că sunt un altfel de antrenor față de stilul comunist cu care s-a obișnuit fotbalul românesc.

De 4 luni sunt aici. Eu sunt plecat din România de mulți ani. Fotbalul românesc e obișnuit în continuare cu stilul sovietic. Eu, Bogdan Lobonț, știu unde vreau să ajung și am să ajung. Timpul o va demonstra. Un singur club este la nivel în România, Viitorul lui Gică Hagi. Toţi trebuie să ia exemplu de la Gică Hagi. Că Gică Hagi ce-a făcut acum 8-9 ani de zile? A făcut aşa (n.r. – şi-a ridicat mânecile) şi singur s-a apucat de treabă. Şi rezultatele se văd acum”, a declarat Bogdan Lobonț.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: