Evenimentul Zilei > Politica > Lista lui Dragomir. Comisia SRI a DEZVĂLUIT cine sunt cele 65 de persoane care ar trebui AUDIATE
Lista lui Dragomir. Comisia SRI a DEZVĂLUIT cine sunt cele 65 de persoane care ar trebui AUDIATE

Lista lui Dragomir. Comisia SRI a DEZVĂLUIT cine sunt cele 65 de persoane care ar trebui AUDIATE

Președintele Comisiei de control a activității SRI, senatorul PSD, Claudiu Manda, a dezvăluit, astăzi, care este structura listei prezentată de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, privind cele 65 de persoane care ar trebui audiate pentru a susţine acuzaţiile sale privind existenţa unui „stat paralel”.

„Am primit lista de la domnul Dragomir cu cele 65 de persoane și, așa cum v-am promis la întâlnirea precedentă, structura acestor persoane, așa cum am reușit să o facem noi într-o analiză în cadrul Comisiei, este următoarea: ofițeri SRI și foști ofițeri SRI – 11 persoane; oameni de afaceri – 13 persoane; persoane din presă – 11 persoane; persoane din justiție – 12 persoane; persoane din politică – 15 persoane; persoane din administrație – 3 persoane, nu am putut să-i catalogăm nici la justiție, nici la politică, nici la oameni de afaceri”, a declarat Manda, după ședința Comisiei SRI.

De asemenea, el a precizat că „suntem în posesia listei, vom decide să le invităm la audieri pe aceste persoane, abia după ce vom parcurge, împreună cu domnul Dragomir, elementele pe care el ni le poate spune”.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a fost audiat, ieri, în Comisia de control a activității SRI. Acesta a lăsat la comisie o listă de 65 de persoane, ofițeri activi sau în rezervă și persoane din alte zone, pentru a fi audiate.

„În susținerea afirmațiilor sale, Dragomir a dat exemple de persoane politice care au fost susținute de SRI, de ordine date de persoane din conducerea SRI și a dat inclusiv numele persoanei politice care a beneficiat de sprijin, urmează ca săptămâna viitoare să aducă și probe”, a susținut, ieri, Manda. 

Dan Andronic despre Ziariști cu Epoleți. Cum s-au infiltrat SRI, SIE, Armata și Internele în presă.