Editura Evenimentul si Capital

Dan Andronic despre Ziariști cu Epoleți. Cum s-au infiltrat SRI, SIE, Armata și Internele în presă.

17-09/noi-suntem-statul-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 4737 Vizualizari

Ziariști cu Epoleți. În urmă cu câteva luni în cadrul serialului Operațiunea Noi suntem Statul, jurnalistul Dan Andronic a publicat un amplu material legat de modul în care s-au infiltrat serviciile de informații în presă. Atunci au apărut pentru prima dată numele unor cunoscuți gazetari aflați în legătură cu serviciile de informații.

Dan Andronic a reluat acest articol pe blogul său: http://danandronic.ro/ziaristi-cu-epoleti-cum-s-au-infiltrat-sri-sie-armata-si-internele-in-presa-operatiunea-noi-suntem-statul/

Acesta spunea că "există surse și persoane de sprijin în terminologia serviciilor de informații. Acest articol a apărut în datat de 22 mai 2017 în Evenimentul Zilei. Era vorba depre Operațiunea Noi suntem Statul – Faza Ziariștilor cu Epoleți. Episodul XVII. Îl reiau aici întrucât actualitatea lui este frapantă, mai ales în contextul dezvăluirilor făcute de col (r) Daniel Dragomir."

Vă reamintim că Daniel Dragomir a spus :

"Perioada 2012 a fost un an de fierbere. Atunci eu am văzut personal intrând sau ieşind mai mulţi oameni din media (n.r.: în biroul lui Florian Coldea, adjunct SRI), despre natura discuţiilor purtate nu ştiu, dar i-am văzut. A fost o perioadă agitată. Încep prin a vă spune trei nume: Dan Turturică, Dan Tapalagă şi Sorina Matei. La ea aş face o menţiune. S-a discutat despre ea în cercurile restrânse, dădea dovadă de independenţă şi nesupunere faţă de multe din comandamentele pe care le avea, poate de aceea spune azi anumite chestiuni în anumite domenii (...) Eu nu spun că sunt ofiţeri acoperiţi, dar i-am văzut intrând sau ieşind de la generalul Coldea. Ei mergeau la Coldea pt ce? Pentru a discuta chestiuni de sigurantţă naţională? Pentru a sprijini siguranţa cetăţeanului? Nu cred "

Daniel Dragomir a indicat și câteva instituții de presă: "Hotnews, România Libera, Digi 24, aceste instituţii media aş propune să treacă pe siglă o chestiune: Obiectiv protejat de SRL Coldea. Aceste instituţii nu numai că au fost utilizate în scopul uneltirii, ci şi protejate în timp. Aceste culoare media trebuie să se închidă pentru că put a mizeria acestor ani. E plin pământul de mizerie şi de abuz"

Lista completă a intereselor serviciilor de informații în presă o puteți găsi aici: http://danandronic.ro/ziaristi-cu-epoleti-cum-s-au-infiltrat-sri-sie-armata-si-internele-in-presa-operatiunea-noi-suntem-statul/

Presedintele Klaus Iohannis, atacat EXTREM de dur: Se comporta ca un COPIL

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Noi suntem Statul!

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI