Evenimentul Zilei > Sport > Lionel Messi, din ce în ce mai contestat. Impresarul lui Lewandowski nu s-a putut abține: „Balonul de Aur din 2021 nu îi aparţine”
Lionel Messi, din ce în ce mai contestat. Impresarul lui Lewandowski nu s-a putut abține: „Balonul de Aur din 2021 nu îi aparţine”

Lionel Messi, din ce în ce mai contestat. Impresarul lui Lewandowski nu s-a putut abține: „Balonul de Aur din 2021 nu îi aparţine”

Desemnarea lui Lionel Messi, starul lui Paris Saint Germain și al echipei Naționale a Argentinei, drept câștigător al Balonului de Aur, nu a fost apreciată de toată lumea. El a fost contestat de numeroși oameni de fotbal.

Decizia juriului de la France Football, de a-l desemna pe Messi câștigător al Balonului de Aur, a fost contestată de mai mulți oameni de fotbal. Aceștia au considerat că marele perdant al competiției, Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen ar fi meritat mai mult trofeul.

impresarul Iranian al lui Robert Lewandowski, marele perdant al competiției, a apreciat că jucătorul polonez merita mai mult Balonul de Aur. Pini Zahavi a afirmat că atacantul lui Bayern Munchen merita să câştige în locul lui Lionel Messi.

„Toate felicitările pentru Lionel Messi: un jucător impresionant şi o legendă eternă. Dar Balonul de Aur din 2021 nu îi aparţine. Nu de această dată. Balonul de Aur îi aparţine lui Robert Lewandowski. El îl merita”, a spus impresarul Pini Zahavi, conform lefigaro.fr.

sursa foto: Facebook

Messi contestat de Lothar Matthaus

Și germanul Lothar Matthaus (60 de ani), câștigătorul „Balonului de Aur” din 1990, a contestat trofeul primit de Leo Messi (34 de ani) în acest an.

sursa foto. EVZ

„Cu tot respectul pentru Messi, nimeni nu ar fi meritat mai mult Balonul de Aur decât Lewandowski. Este fără egal în acești ultimi doi ani. A bătut recordul secolului, cel al lui Gerd Muller, este din nou în fruntea golgheterilor din toate competițiile, i-a depășit pe toți. Da, Messi a câștigat Copa America, dar este atât de palid la PSG… Pur și simplu nu înțeleg de ce nu a câștigat Lewandowski”, a spus fostul căpitan al Germaniei.

Sursa foto: EVZ

Lionel Messi a câștigat cel de-al șaptelea Balon de Aur

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat cel de-al șaptelea Balon de Aur, din acest an. Trofeul i-a fost atribuit în cadrul unui eveniment care a avut loc luni seara la Theatre du Chatelet din Paris.

Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de atacantul anului, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar. În clasamentul per total, polonezul Lewandowski a fost pe 2, iar italianul Jorginho a fost pe 3.

Marele rival al lui Messi, din anii trecuți, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament pentru Balonul de Aur.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.