Evenimentul Zilei > Sport > Liga I. Dinamo, învinsă de CFR Cluj. Președintele, îngrozit de ce a găsit în „Ștefan cel Mare”
Liga I. Dinamo, învinsă de CFR Cluj. Președintele, îngrozit de ce a găsit în „Ștefan cel Mare”

Liga I. Dinamo, învinsă de CFR Cluj. Președintele, îngrozit de ce a găsit în „Ștefan cel Mare”

Campioana României s-a impus fără mari probleme, în Ștefan cel Mare, scor 2-0, iar pentru „roș-albi” urmează un nou an agonizant.

CFR Cluj s-a impus, joi, în deplasare, la Dinamo, scor 2-0, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 14-a din Liga I. Oaspeții nu au avut emoții și au rezolvat soarta confruntării din prima repriză, datorită reușitelor lui Gabriel Debeljuh (14) și Adrian Păun, cel care a transformat un penalty în minutul 44. În minutul 90+3, Florin Bejan, jucătorul „roș-albilor”, a văzut al doilea cartonaș galben și a plecat la vestiare.

În clasament, ardelenii sunt pe poziția a 3-a, cu 30 de puncte, la egalitate cu FCSB (un meci mai puțin disputat). Lideră este CS „U” Craiova, care mai are și ea de jucat un meci. Dinamo este pe locul 10, cu 15 puncte.

„N-am arătat foarte bine în seara asta”

Dorin Șerdean, președintele celor de la Dinamo, nu și-a ascuns dezamăgirea după acest eșec. „Sunt supărat pe situație, pe meci, pe orice vreți voi. Dinamo e în această situație de câțiva ani. Hai să ne gândim că vine Crăciunul, nu vreau să mai vorbesc despre situația clubului… N-am arătat foarte bine în seara asta. În România nicio faptă bună văd că nu rămâne nepedepsită.

E ușor să aduci pe cineva să-ți dea 300.000 de euro în vară fără să calce în România, să acopere niște găuri făcute de alții, să mai aducă încă 250.000 de euro și acum să fie făcut în tot felul. Uită lumea că am găsit o rușine la Dinamo, din punct de vedere financiar, sportiv, economic. Așa e realitatea. Nu e de acum, ci de ani de zile. Nimeni nu și-a asumat-o”, a spus oficialul.

„Și eu sunt suporter dezamăgit”

El a continuat: „Dacă a venit cineva după ani de căutări, tot nu e bine. Până la urmă, totul se va rezolva. Suporterii lui Dinamo sunt câteva sute de mii în România. Nu știu dacă puteți dumneavoastră să fiți portavocea acestor oameni. Și eu sunt un suporter dezamăgit. Am fost singurul care mi-am asumat ceva.

Dacă așa înțeleg unii oameni să se comporte, dacă nu înțelegem că există ierarhii, legi în țara asta, legea celor 7 de ani de acasă… Trăim în niște vremuri incredibile. Sunt 550.000 de euro pe care cineva i-a dat la Dinamo. Dacă nu ar fi existat din spate acele probleme, oare era situația din prezent acum? O să vă spun altă dată ce am găsit la Dinamo în septembrie.”