Rapid, fascinaţia vieţii: 0-1 la Chiajna!!!

Rapid, fascinaţia vieţii: 0-1 la Chiajna!!!

Concordia Chiajna a învins în această seară, pe teren propriu, echipa Rapid, scor 1-0, în uvertura etapei a 21-a a Ligii I la fotbal.

Concordia Chiajna a mai obţinut un rezultat, al treilea din tot atâtea partide în 2012, care a dat peste cap calculele tuturor pariorilor! Echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf a învins Rapidul lui Răzvan Lucescu, echipă aflată în lupta pentru titlu. După campioana Oţelul Galaţi, Rapid e a doua victimă cu nume a Concordiei Chiajna în acest an. Eroul Concordiei a fost Popa, care a marcat unicul gol al meciului în minutul 90, după o cursă de 70 de metri! Rapid venea la Chiajna după un egal, 1-1 pe teren propriu cu U Cluj, şi o victorie, 2-0 cu Petrolul tot acasă.

Chiajna a debutat fulminant în 2012, victorie în faţa campioanei Oţelul Galaţi, dar a pierdut lamentabil la Vaslui, într-un meci în care echipa ilfoveană a fost acuzată de blat. Și meciul Rapid - Petrolul 2-0 a avut un „miros” urât. Rapid a dovedit că, atunci când trebuie să joace „pe bune” are probleme mari și că nu poate fi socotită o candidată serioasă la titlu, comparativ cu Dinamo și cu CFR Cluj.

Chiajna - Rapid 1-0 Marcator (i): Ad. Popa (90)

Ne puteți urmări și pe Google News

Chiajna: Kolev - Krumov, Mamele, Bratu, Guillherme - Muzac, L. Filip - V. Munteanu (Ad. Popa '70), V. Dinu (Petrovici '63), Dos Santos (Ilie Iordache '74) - A. Rocha Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovici - Teixeira (Surdu '79), Pavlovici, Herea (Sotelo '71) - Deac, Al. Ioniţă (N. Grigore '56), Roman Antrenor: Răzvan Lucescu Cartonaşe galbene: Krumov '23, Muzac '29, '58, Guillherme '34, Rocha '70 / Rui Duarte '15, 50, Oros '20, Roman '70, Deac '71 Cartonaşe roşii: Muzac '58 / Rui Duarte '50 Arbitri: Radu Petrescu - Dorin Mudura, Adrian Vidan min. 50: Rui Duarte a primit al doilea galben şi a fost eliminat min. 58: Muzac, de la gazde, a văzut şi el cartonaşul roşu (două galbene)