Evenimentul Zilei > Actualitate > Laurențiu Reghecampf declarații surprinzătoare, după un alt meci DEZASTRUOS făcut de Steaua. „Ne vom revedea în aproximativ 10 zile”
Laurențiu Reghecampf declarații surprinzătoare, după un alt meci DEZASTRUOS făcut de Steaua. „Ne vom revedea în aproximativ 10 zile”

Laurențiu Reghecampf declarații surprinzătoare, după un alt meci DEZASTRUOS făcut de Steaua. „Ne vom revedea în aproximativ 10 zile”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a declarat că nu se simte amenințat cu demiterea și este convins că echipa „roș-albastră” va ajunge pe linia de plutire.

Laurențiu Reghecampf a spus, la finalul partidei cu Dinamo (scor 1-3), din semifinalele Cupei Ligii, că n-a fost interesat de rezultat, mai ales că „roș-albaștrii” aveau șanse mici de calificare, după ce pierduseră în tur cu 1-4. Antrenorul Stelei nu se simte amenințat de perspectiva demiterii și a precizat că formația sa își va reveni și își va îndeplini obiectivele.

„Pentru mine e un semn de întrebare. Le-am spus jucătorilor că nu mă intersează rezultatul, că acest meci este un antrenament pentru play-off. Trebuie să schimbăm puțin foaia, pentru că în acest moment nu avem agresivitatea necesară. Nu am fost în niciun moment mai buni decât cei de la Dinamo. Eu nu-mi fac probleme că echipa noastră nu este pregătită, dar trebuie să investim mai mult la meciurile importante. Nici nu mai contează rezulatul, Dinamo a câștigat. Dacă rezultatele ies așa cum ne gândim, probabil primul meci din play-off va fi între Steaua și Dinamo. Probabil ne vom revedea în aproximativ 10 zile”, a spus Reghecampf.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: