La un pas de tragedie într-un parc de distracții din Germania. Sunt 30 de victime după un accident de roller coaster

La un pas de tragedie într-un parc de distracții din Germania. Sunt 30 de victime după un accident de roller coaster Sursa foto: Legoland Deutchland

Zeci de persoane au avut șocul vieții lor într-un parc de distracții din Germania, după ce roller coster-ul în care se aflau s-a ciocnit cu altul. Jumătate dintre cei implicați în accident au fost transportați la spital.

Într-un parc de distracții Legoland, în apropiere de Gunzburg, Germania, peste 30 de persoane s-au rănit după ce două trenuri de roller coaster s-au ciocnit între ele.

Potrivit presei germane, incidentul a avut loc pe atracția Fire Dragon din parcul de distracții. La fața locului au fost trimise trei elicoptere pentru a-i prelua pe cei răniți.

Accidentul s-a produs după ce unul dintre roller coaster a frânat puternic, iar un alt tren s-a ciocnit cu acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliția germană nu știe, pentru moment, ce a cauzat accidentul

Crucea Roșie, care a intervenit de urgență după accident, a anunțat că 15 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar cei rămași blocați în roller coaster au primit sprijinul pompierilor.

Organizația a declarat că accidentul a fost unul destul de ușor, având în vedere că nu s-au înregistrat decese.

Potrivit site-ului Legoland, atracția Fire Dragon este potrivită pentru copii cu vârsta de șase ani și mai mari care sunt însoțiți de adulți și pentru copii de opt ani și mai mari atunci când nu sunt însoțiți.

Trenul care arată ca un dragon trece printr-o zonă interioară întunecată înainte de a ieși afară pe o pistă întortocheată, având o viteză de până la 29 de kilometri la oră, scrie bbc.com.

În urmă cu șapte zile, o femeie de 57 de ani a decedat într-un incident în alt parc de distracții din Germania, după ce a căzut dintr-un roller coaster în mișcare.

Poliția a încercat să stabilească dacă moartea ei s-a produs din cauza unei „terțe părți.” În urma unor cercetări mai amănunțite, procurorii au declarat că nu a existat nicio suspiciune cu privire la posibilitatea ca cineva să fi fost vinovat pentru moartea femeii de 57 de ani.

Organizatorii au decis redeschiderea acestuia la trei zile după accident, cu excepția locului unde a avut loc tragicul eveniment în care femeia a murit.