Kovesi, AGENT SECRET?! Ce scrisoare a primit DRAGNEA: „Nu mai este un SECRET”

Kovesi, AGENT SECRET?! Ce scrisoare a primit DRAGNEA: „Nu mai este un SECRET”

Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre scrisoarea pe care Liviu Dragnea, șeful PSD, ar fi primit-o cu privire la Laura Codruța Kovesi, despre care se spune ca ar fi, de fapt, un agent secret.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informația potrivit căreia președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a primit o scrisoare prin care se cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă privind calitatea de agent străin a Laurei Codruța Kovesi, scrie DCNews.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a primit o scrisoare prin care se cere înființarea unei Comisii parlamentare de anchetă pentru Laura Codruța Kovesi privind calitatea de agent sau spion străin în soarta unor servicii secrete străine a fostului procuror-șef DNA.

„Este o situație năstrușnică și probabil o să rămână o curiozitate. A face o comisie parlamentară de anchetă pentru a verifica dacă doamna Kovesi este agent, este o chestiune total neserioasă, dar poți să faci o comisie parlamentară de anchetă pentru a se evalua războiul româno-român. Ce a însemnat acest experiment cumplit, cu așa zisă luptă împotriva corupției. Să constați, pe de o parte, că dimpotrivă, corupția a înflorit, iar pe de altă parte, pierderile colosale aduse României, elitei politice, economice, financiare și în special întreprinderilor cu capital românesc. Foarte greu de refăcut”, a afirmat Bogdan Chirieac, în cadrul jurnalului de știri, prezentat de Cristina Herea, la România TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Știm cu toții că DNA în vremea lui Kovesi nu a dus la bun sfârșit nici măcar un dosar cu o companie străină, nici măcar unul, nu despre asta este vorba. Dar nu analizez dacă este agent secret Kovesi. Este o prostie. Însă, pentru comisia de anchetă se poate analiza felul în care a fost distorsionată piața, iar ancheta nu trebuie să o facă parlamentarii, ci Comisia parlamentară de anchetă trebuie să coopteze mințile luminate ale acestei națiuni. Nu de la securitate, nu vrem ură și răzbunare, ci de la Academie, de la universitățile din această țară, de la oameni care au reușit câte ceva aici și care pot depune mărturie pentru felul în care au fost închiși cu companiile, s-au jenat sau au pierdut viață. Aceste lucruri trebuie făcute. Nu faptul că doamna Kovesi are un sprijin extern extraordinar din partea Germaniei și cu toții bănuim că în spatele Germaniei se află Rusia, mai ales după a doua conductă de gaz din Marea Baltică, de răstoarnă total echilibrul de securitate, energetic al Europei. Relația Germaniei cu Rusia este la vedere. Nu mai este un secret pentru nimeni. În zona aceasta trebuie mers, dar să analizezi dacă Laura Codruța Kovesi este agent străin, este o nebunie”, a concluzionat analistul politic.