Kim Jong-un, în război cu filmele pentru adulți. O întreagă familie, trimisă în exil

Kim Jong-un, în război cu filmele pentru adulți. O întreagă familie, trimisă în exil

Kim Jong-un, liderul din Coreea de Nord, este în război cu...filmele pentru adulți. Un adolescent și întreaga sa familie au fost exilați după ce tânărul a fost prins în timp ce viziona filme pentru adulți.

Liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, este în război cu filmele pentru adulți. Un adolescent, în vârstă de 15 ani, și întreaga sa familie au fost exilați după ce tânărul a fost prins uitând-se la un film pentru adulți.

Mass-media au relatat că tânărul urmărea un film pentru adulți, în miez de noapte, când părinții săi nu erau acasă. Acesta a fost prins în „flagrant” în timpul unei inspecții surpriză de către un grup de lucru creat special pentru a ține în frâu comportamentul „deviant”. În consecință, băiatul și familia sa au fost trimis în exil.

„Represiunea și pedepsele se vor intensifica curând, având în vedere că legea gândirii anti-reacționare se află încă în stadiul incipient al implementării”, a transmis un oficial.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nesocialismul este o tumoare malignă care împiedică unitatea”, declara Kim Jong-un, în urmă cu ceva vreme.

Liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, este în război cu filmele pentru adulți

Măsurile draconice au fost implementate în conformitate cu articolul 29 din așa-numita ”Lege a gândirii anti-reacționare”, care prevede pedepse de cinci până la 15 ani de muncă corecțională pentru consum sau deținere de filme pentru adulți sau cărți, fotografii sau desene care promovează „gândirea liberă”.

Persoanele care produc, importă sau distribuie astfel de materiale sunt condamnate la condamnări pe viață în lagărele de muncă. Aceștia pot fi chiar condamnați la moarte.

Directorul școlii la care studia adolescentul a fost și el aspru sancționat.

„Recent, tot mai mulți băieți și fete de liceu se angajează într-o deviantă imorală, iar Comitetul Central al Partidului Muncitorilor din Coreea a emis o directivă prin care solicită măsuri puternice împotriva lor”, a spus un oficial, anul trecut, scrie Express.co.uk.

CITEȘTE ȘI Regina Elisabeta a II „nu l-a înțeles niciodată cu adevărat” pe Prințul Charles. Regina e mai apropiată de Prințul Andrew

CITEȘTE ȘI Ungaria a autorizat vaccinul chinezesc Convidecia. Este al doilea vaccin chinezesc folosit de unguri pentru imunizare