Kate Middleton, o nouă fotografie controversată. Cum a apărut prințesa de Wales

Kate Middleton, o nouă fotografie controversată. Cum a apărut prințesa de Wales Sursă foto: Instagram

Fotografia cu prințesa de Wales, Kate Middleton,  cei trei copii ai ei și ai prințului William, care a fost dată publicității de Palatul Kensington, după ce a fost modificată în Photoshop, continuă  să stârnească  numeroase comentarii.  Kate Middleton și-a cerut scuze  pe contul său de Instagram, menționând că a fost fotografie cu telefonul, făcută  în stil „amator”.

Kate Middleton, o nouă fotografie controversată. Cum a apărut prințesa de Wales

Kate Middleto. Sursa foto: captură Youtube

La numai 24 de ore de la „incidentul de editare”, prințesa de Wales, Kate Middleton, a postat pe rețelele de socializare o nouă fotografie, care pare realizată cu telefonul mobil, needitată, surprinsă în mașină, alături de prințul William.

Agențiile britanice au început să refuze postarea fotografiilor care o înfățișeazp pe Kate Middleton, după ce editarea ultimei fotografii a fost considerată de editori „de neacceptat”. Unele publicații internaționale consideră că gestul prințesei de Wales va aduce mari  prejudicii de imagine.

„Asta le aduce un prejudiciu de imagine membrilor regali. Erau conștienți de faptul că orice imagine cu Kate va stârni un interes uriaș. Partea neplăcută este că acum oamenii vor pune sub semnul întrebării orice declarație făcută cu privire la starea ei de sănătate”, a declarat scriitorul regal Peter Hunt, potrivit Daily Mail. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a fost justificată editarea fotografiei care înfățisează familia lui Kate Middleton

Kate Middleton

Kate Middleton. Sursa foto: dreamstime.com

Palatul  Kensington a precizat că fotografia a fost făcută de soţul lui Kate, prinţul William, moştenitorul tronului, săptămâna trecută. Aceasta o arăta pe Kate, în vârstă de 42 de ani, zâmbind, înconjurată de prinţii George şi Louis şi de prinţesa Charlotte.

Suspiciunile privind apariția publică a prințesei Kate Middleton s-au intensificat, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului.

Kate a fost absentă din viaţa regală publică din ziua de Crăciun, stârnind zvonuri şi speculaţii pe reţelele de socializare cu privire la starea de sănătate a prinţesei, conform sursei citate.