Evenimentul ZileiSocialSalarii de 3.500 de euro net pe lună. Criteriile de angajare. Sunt sute de posturi vacante.

Salarii de 3.500 de euro net pe lună. Criteriile de angajare. Sunt sute de posturi vacante.

Salarii de 3.500 de euro net pe lună. Criteriile de angajare. Sunt sute de posturi vacante.
Salariul rămâne cel mai important criteriu în căutarea unui job. După cum este bine cunoscut, locurile de muncă din IT oferă cele mai bune salarii din mediul privat, iar dezvoltatorii node.js se încadrează perfect în această categorie.

Platforma BestJobs anunță un nou loc de muncă care aduce un salariu impresionant. Este vorba despre cel de dezvoltator node.js, acest job fiind plătit cu 3.500 de euro.

Salarii între 2.800 și 3.500 de euro net pe lună pentru un job de dezvoltator node.js

Cu un salariu pe măsură, un dezvoltator node.js trebuie să îndeplinească mai multe roluri:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Rolul unui dezvoltator node.js implică dezvoltarea sistemelor backend, inclusiv proiectarea soluţiilor tehnice, programare practică şi revizii de cod. Responsabilităţile acoperă întregul ciclu de viaţă al dezvoltării software (SDLC), de la specificaţii tehnice până la rezultatele QA reuşite. Poziţia necesită expertiză în Node.js, JavaScript, AWS Lambda, SQL, metodologii Agile, JIRA şi Confluence” , spune Ana Vişian, marketing manager la BestJobs.

Pentru a fi eligibil în cadrul unui astfel de job, candidații au nevoie de mai multe abilități:

„Candidatul ideal are experienţă în tehnologie şi o licenţă în informatică sau un domeniu înrudit. Printre abilităţile tehnice căutate de către angajatori la candidaţii pentru un astfel de job se numără cunoştinţe de GraphQL, MySQL, MongoDb, REST API, AWS KMS, şi familiaritate cu modelele SDLC şi implementări CI/CD. Abilităţile puternice de comunicare, colaborare şi rezolvare a problemelor sunt esenţiale”, mai spune aceasta.

Salarii în IT, job dezvoltator node.js

Beneficii importante pe lângă salariul de bază

Oferta salarială variază între 2.800 şi 3.500 euro net, iar ofertele disponibile acum pe platforma de recrutare sunt majoritar remote.

Pe lângă posibilitatea de a lucra remote, angajații primesc acces la cursuri, conferințe și certificări în domeniu.

Mai mult decât atât, un dezvoltator node.js primește zile de concediu suplimentare și beneficii personalizate.

Node.js este un mediu de execuție JavaScript pe partea de server

De obicei, dezvoltatorii Node.js lucrează în cadrul echipelor de dezvoltare software. Aceștia colaborează cu alți specialiști pentru a construi aplicații complexe și scalabile. Cei care sunt interesați de un astfel de domeniu trebuie să știe că au nevoie de cunoștințe solide despre JavaScript.

Principalul avantaj al tehnologiei este că dezvoltatorii pot folosi același limbaj de programare atât pentru front-end, cât și pentru partea de back-end a aplicației web, asupra căreia lucrează.

În prezent, 233 de posturi vacante pentru poziţia de dezvoltator node.js sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.


Accesează: