Sute de locuri de muncă cu salarii de 1.500 de euro pe lună. Cerințele angajatorului

Sute de locuri de muncă cu salarii de 1.500 de euro pe lună. Cerințele angajatorului Orașele din România cu cele mai mari salarii. Poți câștiga peste 5000 de lei. Sursa foto: Dreamstime.com

În România, există mai multe locuri de muncă cu salarii între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună. Vitorii angajați pot beneficia și de un program de lucru flexibil, dar și de tichete de masă.

Sunt disponibile 750 de locuri de muncă pe poziţia de technical account manager, dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti și Pitești.

Ce criterii trebuie să îndeplinească angații

Un angajat pe poziţia de technical account manager are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună. Angajatorii cer experienţă tehnică, studii superioare în domeniu, abilităţi de comunicare excelente şi capacitatea de a se adapta rapid la cerinţe tehnice variate.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Un technical account manager este responsabil de gestionarea relaţiilor cu clienţii şi oferirea de suport tehnic pentru soluţiile software ale companiei. Atribuţiile zilnice includ comunicarea eficientă cu clienţii, înţelegerea nevoilor lor tehnice, furnizarea de soluţii personalizate, şi coordonarea cu echipele interne pentru implementare şi suport continuu. Candidatul ideal ar trebui să aibă experienţă tehnică, cu studii superioare în domeniu, abilităţi de comunicare excelente şi capacitatea de a se adapta rapid la cerinţe tehnice variate. Oferta salarială este de 1.100 - 1.500 euro net lunar”, susţine Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Locuri de muncă

.Locuri de muncă cu salarii de 1.500 de euro. Ce criterii trebuie să îndeplinești. Sursa foto: Arhiva EVZ

Angajații au și beneficii extrasalariale şi bonusuri, printre care: program flexibil de lucru, abonament medical, tichete de masă şi zile de concediu suplimentare

Alte locuri de muncă cu salarii mari

Și un angajat pe poziţia de manager de proiect în construcţii are un salariu între 1.400 şi 1.700 de euro net pe lună. Acești salariați supraveghează planificarea şi livrarea proiectelor de construcţie. Ei se asigură că lucrările sunt finalizate la timp şi în limita bugetului.

„Un manager de proiect în construcţii este de fapt echivalentul unui project manager din domeniul IT. Rolul său este primordial pentru buna funcţionare a desfăşurării şantierului sau lucrării“, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul bestjobs.

Pentru această poziţie, angajatorii cer de la candidaţi cunoştinţe în project management, diplomă şi studii în construcţii, de planificare şi monitorizare, precum şi cunoştinţe despre protecţia muncii.

Locuri de muncă în București, Oradea și Cluj

În prezent, 400 de posturi vacante pentru poziţia de manager de proiect în construcţii sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti – Ilfov, Oradea, Cluj.