Jennifer Aniston a fost singura actriţă celebră care nu a avut niciodată până acum un cont pe social media. Prima postare a sa este un selfie cu distribuția din serialul Friends – care a reușit să prăbușească temporar site-ul.  Actrița a insistat anterior că nu va avea un cont de social media niciodată, dar s-a alăturat acum Instagramului, obținând peste 1,5 milioane de urmăritori în câteva ore, iar acum are 7, 3 milioane de urmăritori.

Prima ei postare o prezintă pe vedetă alături de colegii săi actori din serial: Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Matthew Perry.

Ea a scris: “Acum suntem şi pe Instagram. HI INSTAGRAM!.” Însă postarea, care a avut opt ​​milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore, a atras atâta atenție încât a prăbușit temporar pagina.

Fanii și colegii i s-au alăturat lui Jennifer pentru a o întâmpina cum se cuvine pe rețelele de socializare. Courteney Cox scris: „te iubesc”.

Co-starul The Morning Show, Reese Witherspoon, a scris “YASSSS !!! Bine ați venit pe Insta Jen !!!”, în timp ce fostul partener Justin Theroux a spus “Woot-Woot! #Frst”.