Jaf armat, la o casă de schimb valutar din Craiova

Jaf armat, la o casă de schimb valutar din Craiova

Două persoane au intrat în unitate cu o armă şi au reuşit să fugă cu suma de 50.000 de lei.

"Jaful a avut loc în jurul orei 8.30, la casa de schimb valutar SC International Exchange, situată în plin centrul Craiovei. La acea oră, în casa de schimb se afla o singură angajată. Angajata casei de schimb a povestit poliţiştilor că în unitate au intrat un bărbat şi o femeie, care au scos un pistol şi au început să o ameninţe, forţând-o să scoată toţi banii pe care îi avea în casă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, subcomisar Maria Vasile.

Potrivit primelor verificări, cei doi atacatori au luat valută şi lei în valoare totală de 50.000 de lei, după care au dispărut. După ce angajata casei de schimb a anunţat telefonic jaful, mai multe echipaje ale poliţiei s-au deplasat la faţa locului, luând declaraţii de la martori.

"Prinderea celor doi infractori ţine şi de mărturia femeii, de portretul robot pe care aceasta îl va face. Cu toate astea, nu avem garanţia că femeia poate da semnalmentele corecte ale celer două persoane", a adăugat Maria Vasile, transmite Realitatea.

Ne puteți urmări și pe Google News

În incinta casei de schimb valutar se aflau camere de supraveghere, poliţiştii urmând să ia casetele pentru a le analiza.