Evenimentul Zilei > Monden > Iulia Vântur, probleme grave cu tatăl ei. Salman Khan îi e alături
Iulia Vântur, probleme grave cu tatăl ei. Salman Khan îi e alături

Iulia Vântur, probleme grave cu tatăl ei. Salman Khan îi e alături

Iulia Vântur a primit recent o veste foarte bună din România, mai exact de la magistrații din cadrul Judecătoriei Iași, care au luat recent o decizie care l-a bucurat şi pe tatăl divei care s-a stabilit în India, după ce a început relaţia cu Salman Khan.

Conform jurnaliştilor de la cotidianul Bună Ziua Iaşi, actriţa, cântăreaţa şi totodată vedeta de televiziune Iulia Vântur „s-a trezit cu un proces din senin pentru un teren pe care îl deține împreună cu tatăl ei”. În cele din urmă, iubita celebrului actor de la Bollywood poate răsufla uşurată.

Aşa cum a anunţat sursa citată, Iulia Vântur a câștigat la prima instanță procesul care îi fusese intentat ei și tatălui ei, Valentin Vântur. Culmea, un vecin al celor doi, Constantin Ursu, este cel care i-a târât în justiţie, dar magistrații Judecătoriei Iași au respins acțiunea formulată de acesta.

Iulia Vântur şi titlul de proprietate

Vecinul care are ceva de împărţit cu familia Vântur a solicitat constatarea nulității absolute a unui titlu de proprietate care are legătură cu Iulia Vântur şi părintele ei. „Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu în contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu, având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate.

Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur”, au precizat judecătorii ieșeni în motivarea deciziei. Chiar şi aşa, Iulia Vântur şi tatăl acesteia încă nu sunt scutiţi de emoţii, având în vedere că decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Procesul a început în august 2019

Peste un an a durat judecata dintre părţile amintite. Procesul intentat de Constantin Ursu a început pe 1 august 2019 şi  reclamantul a cerut anularea unui titlu de proprietate pe un bun imobil care îi privea în mod direct pe Iulia Vântur și pe tatăl ei.

Dacă în România, numele ei este urmărit de probleme, Iulia Vântur se bucură de un succes din ce în ce mai mare în India. Frumoasa blondină care i-a cucerit inima lui Salman Khan a primit un rol într-un film de lungmetraj, dar are şi numeroase proiecte de televiziune, în cadrul unor emisiuni de divertisment.

Notorietatea fostei vedete de la Pro TV este în creştere şi datorită relaţiei pe care o are cu superstarul Salman Khan, aflat constant în atenţia celor mai citite ziare şi reviste din India. Revenind la cariera Iuliei în India, trebuie spus că ea a jucat în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni. Rolul Giuliei, o tânără de origine poloneză care – îndrăgostită de India – decide să se mute și se căsătorește cu un indian, i s-a potrivit perfect.

Iulia Vântur şi Salman Khan, iubire ca la Bollywood

Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980, în Iași, în timp ce Salman Khan (n.r. – pe numele complet Abdul Rashid Salim Salman Khan) a venit pe lume pe 27 decembrie 1965, în Indore, India. Despre cei doi s-a vehiculat că sunt împreună din 2012, când presa tabloidă din România a început să scrie despre iubirea lor.

Cu toate că au 8 ani de relaţie, actorul încă nu a făcut pasul cel mare. Despre căsătoria cu Salman Khan, Iulia Vântur a spus că nu reprezintă neapărat o prioritate pentru ea, fiind mai important să fie fericită, idiferent de forma necesară acestei stări. În urmă cu 3 luni, Salman Khan a intrat în direct cu vedeta tv Cătălin Măruţă şi a anunţat că va veni în România „curând”. Poate după finalul pandemiei de coronavirus, când, cine ştie?, poate va merge la Iaşi pentru a-şi prezenta intenţiile cu privire la relaţia cu Iulia Vântur…valentin

sursa: bzi.ro

foto: Iulia Vântur şi Salman Khan