Evenimentul Zilei > Monden > Bombă în cuplul Iulia Vântur-Salman Khan! A înşelat-o de două ori. Dezvăluiri-şoc
Bombă în cuplul Iulia Vântur-Salman Khan! A înşelat-o de două ori. Dezvăluiri-şoc

Bombă în cuplul Iulia Vântur-Salman Khan! A înşelat-o de două ori. Dezvăluiri-şoc

Cuplul Iulia Vântur şi Salman Khan pare a avea zilele numărate după ultima dezvăluire care indică faptul că actorul indian are o soție și doi copii.

Informația momentului a fost distribuită de un avocat misterios din Dubai, care se pare că o reprezintă pe femeia deja amintită.

Cotidianul EkNumberNews a fost cel care a preluat mesajul avocatului, care a mers până acolo încât l-a etichetat pe Salman Khan.

Numele starului de la Bollywood apare în postarea avocatului, semn că există anumite nemulţumiri ale celei despre care se susţine că ar fi soţia lui Salman Khan.

 

„Am dreptate, Salman?”, întreabă avocatul în finalul postării, ca un indiciu al faptului că este ceva în neregulă, dar partea care-şi caută dreptatea nu doreşte să se ajungă în instanţă.

Dacă această bombă de presă se confirmă în cele din urmă, asta înseamnă că ar fi a doua oară când Salman Khan îi înşeală aşteptările iubitei sale Iulia Vântur.

Prima dată când Salman Khan a înşelat-o pe Iulia Vântur a fost chiar la începutul relaţiei lor, în primăvara anului 2014.

La acea vreme, starul indian declarat: „Sunt într-o perioadă de tranzit. Şi îmi place. De la 15 ani nu am mai avut parte de aşa ceva. Pentru prima dată am ocazia să suspin.

-0:00

Am suspinat mult în ultimii doi ani şi jumătate. Şi este timpul să mă opresc din suspinat, pentru că se va întâmpla ceva în viaţa mea, curând.

Eu am ca religie umanitatea. Cred în islam, în creştinism şi în tot ceea ce este drept. Soţia mea va fi de peste hotare.

Când eşti într-o relaţie, o pui la tot felul de încercări ca să îţi demonstrezi că nu te părăseşte. Încerci să fii bun.

O tratezi cu indiferenţă. Ţipi, plângi şi când nimic nu funcţionează îi spui să plece. Nu sunt cel mai tare iubit. Am auzit de la fostele iubite că sunt un prieten foarte bun, dar un partener groaznic.”

Cei doi erau împreună din 2012 şi de la declaraţia curajoasă din 2014 până în prezent, situaţia lor este aceeaşi: simpli iubiţi.

În contextul dezvăluirii avocatului, se poate înţelege de ce Salman Khan a tot tras de timp în aceşti ani şi a amăgit-o pe Iulia Vântur cu mirajul căsătoriei.

sursa: viva.ro