Evenimentul Zilei > Monden > Israel. Șeful programului de securitate spațială: „SUA colaborează cu extratereștrii”
Israel. Șeful programului de securitate spațială: „SUA colaborează cu extratereștrii”

Israel. Șeful programului de securitate spațială: „SUA colaborează cu extratereștrii”

Potrivit lui Haim Eshed, SUA și Israelul au stabilit un contact cu o „Federație Galactică” extraterestră, dar această legătură va rămâne secretă pentru că „umanitatea nu este pregătită” pentru acest șoc.

Haim Eshed, acum în vârstă de 87 de ani, a fost șeful programului israelian de securitate spațială timp de aproape 30 de ani. Generalul israelian, acum pensionar susține că „Federația Galactică”  a extratereștrilor lucrează îmăreună cu Statele Unite într-o bază subterană de pe Marte.

Și dezvăluirile nu se opresc aici.  Într-un interviu acordat ziarului israelian Yediot Aharonot, Eshed susține că extratereștrii au fost nevoiți să intervină pentru a-l opri pe Donald Trump când acesta a fost „la un pas” de a le dezvălui secretele.

Eshed spune că nimeni nu va recunoaște că există un contact între oameni și extratereștrii  până când omenirea nu va putea „evolua” suficient  pentru a  înțelege „ce sunt spațiul și navele spațiale”.


OMS aruncă bomba! E vorba de vaccinarea obligatorie. Ce ne așteaptă?


Există o bază subterană în adâncurile planetei Marte

Eshed nu a spus de câtă vreme durează această colaborare dintre SUA și extratereștrii, dar a afirmat că unele dintre aceste contacte au avut loc în timpul președinției lui Donald Trump.

Vorbind despre „acordul” dintre guvernul SUA și vizitatorii de pe alte planete, Eshed a spus că extraterestrii doresc să colaboreze cu americanii pentru a studia „esența universului”.

„Extratereștrii au cerut să nu se vorbească despre faptul că sunt aici [pentru că] omenirea nu este încă pregătită”, a spus Eshed ziariștilor de la Yedioth Aharonoth, potrivit Jewish Press.

„Trump a fost la un pas să dezvăluie [existența extraterestră], dar extratereștrii din Federația Galactică i-au spus:„Așteptați, lăsați oamenii să se liniștească mai întâi ”.

„Nu vor să înceapă isteria în mase. Vor mai întâi să ne ajute să devenim mai sănătoși și mai înțelegători.

Până în acest moment, a spus el, extratereștrii au reușit să obțină un accord că secretul mișcărilor lor va fi păstrat.

„Au așteptat ca omenirea să evolueze și să ajungă la un stadiu în care să înțeleagă ce sunt spațiul și navele spațiale”, a spus Eshed.

„Există un acord între guvernul SUA și extratereștri. Au semnat un contract cu noi pentru a face experimente aici. Ei cercetează și încearcă să înțeleagă întreaga țesătură a universului și își doresc ajutorul nostru.

Există o bază subterană în adâncurile planetei Marte, unde se află reprezentanții lor, dar și astronauții noștri americani”, susține Eshed.

Fostul oficial spațial israelian săune că a așteptat vreme îndelungată până să facă aceste dezvăluiri. S-a decis să vorbească acum pentru că are speranța că revelațiile sale vor fi luate în serios.

„Dacă aș fi venit cu ceea ce spun astăzi acum cinci ani, aș fi fost internat la spital”, a spus el ziarului israelian. „De fiecare data când am vorbit în mediul academic despre asta, au spus: tipul și-a pierdut mințile”.


Profeția teribilă a experților: Prințul Charles va aduce sfârșitul monarhiei britanice


Profesorul israelian și-a expus recent gândurile într-o carte- “Universul dincolo de orizont: conversații cu profesorul Haim Eshed”. El susține că extratereștrii au prevenit dezastrele nucleare de pe Pământ, potrivit Jerusalem Post.

În calitate de șef al direcției spațiale a ministerului israelian al apărării, Eshed a contribuit la lansarea sateliților spion, despre care a spus că ar contribui la asigurarea unei supravegheri perfecte pentru mișcările Iranului.

În 2011, când s-a retras, Eshed a fost numit de  mass-media israeliană drept „tatăl programului satelit al Israelului”, scrie Daily Mail.

Pe lângă agenții Mossad, James Bond e biet copil. E de necrezut ce au putut născoci