Actorul George Burcea, încă soțul Andreei Bălan, este în război deschis cu toți cei apropiați. După iminentul divorț de cunoscuta cântăreață, George Burcea intenționează să-l cheme în instanță și pe tatăl său, deranjat că acesta a făcut o serie de afirmații la adresa sa.

Conform cancan.ro, actorul s-a confesat unor amici și le-a spus că își dă tatăl în judecată, dorind să-l facă să plătească pentru declarațiile date presei. „Urmează să-l dau în judecată, vreau să răspundă pentru tot ce a zis public despre mine. Vreau să probeze mizeriile pe care le-a spus presei, pentru că nimic nu este adevărat”, ar fi spus George Burcea.

De curând, Ioan Burcea afirma la o televiziune că fiul său a încercat să-l înjunghie. „Inventează niște lucruri și nu știe cum să mă distrugă”, mai spunea tatăl lui George Burcea.

La începutul lunii martie, soțul Andreei Bălan scria pe Facebook: „Am observat că domnul Burcea (tata), a ieșit în presă în ultimul timp si m-a discreditat total. Ce poți să-i ceri unui om care și-a bătut fosta soție (mama) până la leșin, și-a omorât fosta amantă și era cât pe ce să bage un cuțit în propriul fiu… Burcea mic… În curând, îi voi demonta tot ce a spus și abia aștept să-l văd cum își înghite amarul din propria cavitate bucală. Take your time, bro (n.r.: Nu te grăbi, frate)”.

Războiul între cei doi s-a declanșat după ce George Burcea a făcut o serie de dezvăluiri din copilăria sa, povestind detalii despre viața dură pe care au avut-o mama și sora lui.

Dincolo de neînțelegerile cu tatăl său, George Burcea este pe punctul de a se despărți și de Andreea Bălan, cu care are două fetițe. Ella și Clara au rămas cu mama lor, iar tatăl le vizitează o dată la câteva zile. Cel mai probabil, divorțul va fi unul amiabil, la notar.

Recent, George Burcea a fost prins conducând sub influența drogurilor (cocaină). Actorul era filat de mai multe zile de către oamenii legii.