Sindicalistul-politician Ion Rădoi, căsătorie în secret. A negat de mai multe ori relația

Sindicalistul-politician Ion Rădoi, căsătorie în secret. A negat de mai multe ori relația Ion Rădoi; sursa: Laurențiu Daniel Ionescu

Ion Rădoi, liderul sindical de la Metrorex, s-a însurat, în urmă cu câteva zile, cu iubita sa mai tânără. Cei doi au o relație de mai mulți ani de zile. Naș de cununie le-a fost fiul unui fost lider comunist.

Fostul parlamentar PSD și lider sindical la Metrorex Ion Rădoi s-a însurat cu iubita lui, Elena Claudia Minea, după o relație care durează de mai mulți ani. Legătura dintre cei doi nu a fost doar amoroasă, ci a implicat și sume mari de bani, potrivit Cancan. Spațiile comerciale din subteran au reprezentat o adevărat miză.

Naș de cununie, de această, dată i-a fost Serghei Mizil, care a și anunțat oficializarea relației, negată în mod repetat de sindicalistul-politician.

„S-au căsătorit acum două săptămâni, sunt finii mei și îi iubesc, nu mă voi dezice niciodată de ei, indiferent de situație”, a declarat Serghei Mizil.

Ne puteți urmări și pe Google News

Atât liderul sindicatului de la Metrou, cât și actuala soție au mai fost căsătoriți în trecut. În timpul primei căsnicii, Rădoi a cununat-o pe Iuliana Adina Mihale și ulterior i-a botezat copilul, cea care este sora actualei sale soții, Elena Claudia Minea. În plus, între Rădoi și Mihale există și veche o legăutură financiară. Fina liderului de sindicat a subînchiriat de la firma lui Rădoi câteva spații comerciale la metrou.

Ion Rădoi, căsătorie, nuntă, relație

Ion Rădoi s-a căsătorit cu iubita mult mai tânără / Sursă foto: Facebook

Contracte pe bandă rulantă cu Metrorex

Este important de precizat că între Ion Rădoi și Elena Claudia Minea a existat, inițial, o legătură financiară care a continuat și după începerea relației amoroase. Minea este acționar și administrator la patru firme care au deținut contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou. Este vorba de:

  • MADAME BOUTIQUE S.R.L.
  • CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.
  • ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L.
  • CLAUDETTE A & I SRL

Afacerilor au fost destul de profitabile, dovadă fiind cele două mașini cu care fiul Elenei Minea circulă prin oraș. Andrei Drăgan a avut și el o firmă care activa în stațiile de metrou. Tânărul conduce, în prezent, un AUDI SQ5 și un AUDI SQ. Este important de precizat că Minea este asociată în firma MADAME BOUTIQUE S.R.L. cu Iuliana Adina Mihale, care este acționar la alte firme care au deținut spații comerciale în stațiile de metrou.

Ion Rădoi a negat relația cu Elena Claudia Minea

Liderul de sindicat a negat, în urmă cu mai multe luni, că ar avea o relație cu Elena Claudia Minea. Rădoi a spus că nu locuiește cu aceasta și că doar i-ar cunoaște familia de mai mulți ani. Cei doi au fost surprinși, în urmă cu doi ani, cum au părăsit sediul Metrorex și se îndreptau către casa în care locuiesc împreună.

„Îi cunosc familia de 30 de ani, că ei lucrează aici de 30 de ani, iar eu cu tatăl ei ne-am întâlnit de mult timp și ne cunoaștem foarte bine. Deci nu pot să spun altceva.

Dar de aici și până a încerca să se escaladeze în sensul că sunt afaceri făcute pe relația asta, pe toate cele, e totul fals. Ar fi câteva firme pe care le-ar avea doamna Minea și ar fi și alte firme care au spații comerciale la metrou și care ar fi administrate de doamna Iuliana Adina Mihale… Eu nu pot să cunosc toți oamenii din metrou care funcționează”, a declarat Ion Rădoi, potrivit Cancan.ro.