Inna, fanul luxului pe patru roți. Cum a ajuns artista pe lista neagră de la Ferrari

Inna, fanul luxului pe patru roți. Cum a ajuns artista pe lista neagră de la Ferrari Ce avere are Inna. A făcut un imperiu din muzică. Sursa foto Instagram

Inna este artista din România care a ajuns extreme de cunoscută la nivel international, drept urmare și veniturile ei sunt pe măsură. Succesul covârșitor pe care îl are a fost recunoscut și de casa de discuri care o reprezintă. Drept urmare, în urmă cu doi ani, aceasta i-a oferit un Ferrari în semn de recunoștință pentru performanțele ei musicale, dar și financiare.

Mașina valora câteva sute de mii de euro și a fost dăruită în cadrul unui eveniment de amploare. Doar că pentru acest lucru ar fi fost nevoie și de aprobarea celor de la celebra firmă italiană. Iar acest lucru nu a fost obținut.

Ce mașini de lux a mai avut artista

“Ferrari este un brand internațional, iar când vorbim de evenimente și diverse moduri de publicitate ale persoanelor publice care se asociază cu Ferrari, trebuie respectată și partea legală ce vine din partea acestui brand pentru care s-a muncit din greu timp de 75 de ani”, au spus atunci reprezentanții mărcii.

Drept urmare Inna ar fi ajuns pe lista neagră, ceea ce ar însemna că nu își poate cumpăra mașină de la reprezentanța lor. Cu toate acestea poate să își cumpere orice SH de la ei, chiar și cu 100 de km la bord. Înainte de această mașină Inna a deținut un BMW Z3 decapotabil, o mașină puternică și scumpă. Iar înainte de această mașină, artista a condus un Land Rover Discovery Sport, semn că i-au plăcut mașinile puternice dintotdeauna.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un cadou cât o mașină pentru prietena ei cea mai bună

Pe de altă parte, cântăreața nu este deloc zgârcită așa că a cumpărat o mașină și pentru prietena ei. Anca, cea care îi este alături de mai bine de 18 ani artistei a primit de la ea un Fiat Abarth pe care și-l dorea de foartă multă vreme.

De altfel, mașina a fost personalizată după dorința prietenei artistei. Practic Fiat-ul a venit pe culoarea roz, special aleasă pentru Anca.