Evenimentul zilei” vă prezintă, în exclusivitate, culisele celor mai recente răfuieli online.

Instituţionalizarea Casei Regale – un troc cu urmaşii comuniştilor

Scandalul a atins noi tensiuni după ce Marilena Rotaru şi Marius Oprea au lansat, zilele trecute (la Realitatea TV), un atac fără precedent la adresa cuplului Margareta-Duda. Jurnalista a criticat-o în termeni duri pe Principesă pentru că şi-a părăsit tatăl aflat pe patul de moarte doar pentru a sta cu mâna întinsă în faţa Parlamentului aservit de PSD. De altfel, tabăra pro-Nicolae s-a poziţionat împotriva aşa-zisei legi a Instituţionalizării Casei Regale, pe care o consideră un „troc” al Margaretei (operat fără consimţământul Regelui) cu urmaşii comuniştilor care au distrus monarhia românească.

Ex-nomenklaturistul Iliescu, mai bun ca monarhiştii anti-instituţionalizare!

În replică la atacul Rotaru-Oprea, Mihai Anton Angelo Ricci (unul dintre marii susţinători ai instituţionalizării) a ieşit la rampă, pe Facebook: ”Până şi Ion Iliescu – deşi a fost nevoie de mult timp şi de multe sacrificii – poate spre iertarea păcatelor, a înţeles mai repede ca bravii monarhişti unde se află interesul naţional!” Aşa cum era de aşteptat, comparaţia cu fostul nomenklaturist Ion Iliescu a deranjat teribil destinatarii vizaţi.

Injurii din partea tandemului Ricci-Popper!

În replică, Marilena Rotaru l-a întrebat (tot pe Facebook) pe fostul secretar personal al Margaretei dacă este „sigur” că se roagă la Dumnezeu, şi nu la altceva, adăugând că acesta i-a adus injurii atât ei, cât şi jurnalistului Marius Ghilezan. „Nu mai am decât o întrebare, Mihai Anton Angelo Ricci: Ești sigur că la Dumnezeu te rogi?! Semnez, așa cum m-ai caracterizat în miezul nopții trecute: ”unul din cei care trăncăne pe la televiziuni” (…) Observația cu ”trăncăne” nu-mi aparține, cum bine știi Mihai Anton Angelo Ricci. Așa cum și lui Ghilezan i-ai taxat întrebarea de jurnalist de înaltă clasă: ”Tâmpită”. Încurci opinia cu injuriile. Uită-te la comentariul pe care l-ai șters după ce mi l-ai postat astă noapte! Prima mea reacție era răspunsul la comentariul tău. Injurii din partea Casei Regale nu am primit decât de la Andrew Popper și de la tine”, a ripostat Marilena Rotaru. La rându-i Angelo Ricci, a dezminţit că ar fi şters vreo postare.

Andrew Popper, fiul unui ilegalist apropiat de Pătrăşcanu!

Facem precizarea că, de-a lungul ultimelor zile, s-au înteţit şi contrele cu şeful Casei Majestăţii Sale, controversatul Andrew Popper, despre care contestatarii cuplului Margareta-Duda avertizează că este fiul Lidiei (Zeltzer) şi al lui Armand Popper, fost comunist ilegalist şi asistent al lui Lucreţiu Pătrăşcanu, ministrul Justiţiei după momentul „august 1944”.