Evenimentul Zilei > Actualitate > INCREDIBIL! Cel mai „MARE” interlop din clanul Cămătarilor, BĂTUT CRUNT de un NOTAR
INCREDIBIL! Cel mai „MARE” interlop din clanul Cămătarilor, BĂTUT CRUNT de un NOTAR

INCREDIBIL! Cel mai „MARE” interlop din clanul Cămătarilor, BĂTUT CRUNT de un NOTAR

Box, unul dintre cei mai fioroși membri ai clanului Cămătaru, a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de un notar pe care l-a agresat în trafic.

Incidentul a avut loc marți seară, pe o stradă din București. Notarul se întorcea acasă, la volanul mașinii sale, împreună cu soția și copilul atunci când s-a văzut nevoit să oprească pentru că niște oameni blocaseră strada.

Lui Box atât i-a trebuit să vadă și l-a tras pe bărbat din mașină și l-ar fi împins într-un colţ unde, cel mai probabil, urma să-l „învețe minte”. Dar mare i-a fost surpriza atunci când s-a trezit într-o ploaie de pumni. 

Dar victoria notarului a durat până când prietenii celebrului interop au intervenit și l-au bătut până o ambulanță a venit și l-a transportat la spitalul Floreasca. Spynews.ro scrie că la spital a venit și Box, însoțit de mai multe persoane pentru a convinge victima să nu depună plângere.  La spital a fost prezent și un echipaj de Poliție, iar notarul a sesizat deja autoritățile, urmând să depună la dosar și un certificat medico-legal.