Au fost rănite 23 de persoane, printre care nouă copii, relatează AFP, citată de Agerpres. „La sosirea lor, brigăzile noastre s-au aflat în faţa unui incendiu puternic. Au fost salvate numeroase persoane la locul incendiului”, a declarat şeful pompierilor din New York, Daniel Nigro, într-o conferinţă de presă. 


Anunțul care a ȘOCAT toată comunitatea! CINE a declanșat incendiul din New York, soldat cu 12 morți


Patru persoane sunt grav rănite şi viaţa lor este în pericol, a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor. Alte 19 persoane, inclusiv un pompier, au fost rănite uşor. 

La patru minute după ce au fost alertaţi, circa 200 de pompieri şi aproximativ 30 de maşini s-au grăbit către imobilul în cauză, situat în apropiere de celebra grădină zoologică din Bronx, pentru a lupta cu flăcările ce înghiţeau tot mai mult imobilul din cărămidă roşie, tipic pentru New York. 


SUA, lovită de o nouă TRAGEDIE! Cel puțin 12 morți într-un INCENDIU la New York – VIDEO


Joia trecută, într-un alt imobil, situat în apropiere de grădina zoologică din Bronx, un copil de trei ani şi jumătate care s-a jucat cu flăcările de la aragaz a provocat un incendiu, cel mai grav din ultimii 25 de ani din New York, soldat cu 12 morţi, inclusiv patru copii

 

Te-ar putea interesa și: