Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu la Ocna Mureş. Flăcările au cuprins cauciucurile unei firme din oraş
Incendiu la Ocna Mureş. Flăcările au cuprins cauciucurile unei firme din oraş

Incendiu la Ocna Mureş. Flăcările au cuprins cauciucurile unei firme din oraş

ISU Alba a anunţat luni că Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în incinta unui operator economic în orașul Ocna Mureș.

Incendiu la Ocna Mureş. Flăcările au cuprins cauciucurile unei firme din oraş. Sursa citată a notat că o stivă de cauciucuri a luat foc chiar în incinta unui operator economic din oraș.

Incendiul izbucnit luni a fost raportat la 112 în jurul amiezii. La puţin timp dupp alarmă, Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit pentru lichidarea flăcărilor.

Flăcările s-au întins pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătrați, dar fără posibilitate de propagare. Au fost degajări mari de fum și flacără. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijinul acestora militari au venit și cei ce la SVSU Ocna Mureș, dotaţi cu o autospecială de stingere cu apă si spumă.

Altfel, un incendiu a izbucnit la un autoturism duminică după-amiaza, în Alba Iulia, în apropierea unei stații de carburanți.

„Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autoturism staționat în apropierea benzinăriei Petrom din zona Gării Alba Iulia.

Incendiul s-a manifestat fără flacără vizibilă, cu degajări de fum, fiind lichidat fără probleme”, a transmis ISU Alba.

Pentru această solicitare, ISU Alba a intervenit cu două autospeciale de stingere și o autospecială SMURD.

Ştire în curs de actualizare. Vom reveni curând cu informaţii suplimentare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.