Marian Vanghelie are o fetiță împreună cu Oana Mizil. Micuța Maria le-a schimbat viața acum 4 ani când s-a născut, iar cei doi părinți nu se sfiesc să o recunoască.

„Viaţa cu Maria e fericită. Ne ţine de dimineaţă şi până seara în priză, aleargă, ştie animalele, culorile în engleză. Totul se învârte în jurul ei. În viaţă, cu cât parcurgem ani, cu atât învăţăm mai mult. Vedeţi dvs, una e să fii părinte la 25 de ani şi alta la 50. De fapt, nici nu ştii când e mai bine, dar ştie Dumnezeu să le rânduiască pe toate”, spunea politicianul într-un interviu acordat Click.

Duminică, pe lacul Snagov, a avut loc cea mai are petrecere de copii din ultimii 30 de ani.

O aniversare, micuța Maria a făcut 4 ani, la care au participat zeci de prieteni, într-un decor care a bătut orice imaginație.

Evenimentul Zilei vă poate prezenta imagini în exclusivitate de la această petrecere.

“Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii. Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc”, spunea în interviul citat, mama Mariei, Oana Mizil.

Pe lacul Snagov, la reședința familiei, s-a văzut un un decor de poveste, cu standuri de înghețată, fructe, ponei, cu alte cuvinte o atmosferă de basm.

O poveste care i-a încântat pe toți cei prezenți, părinți sau copii.

O petrecere pe Lacul Snagov care a fost mai tare decât cele de peste Ocean. Cuplul Marian Vanghelie și Oana Mizil au bătut familia Khardashian!