Au fost momente tensionate la Târgu Jiu, în timpul protestelor la care au luat parte mai mulţi oameni.  Un post de televiziune a transmis imagini în care se vede clar cum un poliţist strigă la un tânăr, îi spune să tacă deşi acesta nu spunea nimic.

Poliţistul ameninţă: „Acum te încalec”

Poliţistul: „Nu mai ridica vocea! Am zis să nu mai vorbeşti! Bă, nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Bă tu n-auzi, acuma te-ncalec. Tremur pentru voi pe-aicea. Hai, dă-i drumul de-aici!”, îi spunea poliţistul, aşa cum puteţi auzi în video.

Potrivit celor relatate de către reporterul România TV, incidentul s-a întâmplat pe străzile din Târgu Jiu, la scurt timp după ce s-a terminat protestul. Un tânăr a fost luat la întrebări  de un poliţist care i-a reproşat că e nevoit să stea în stradă pentru protestatari. 

Imaginile sunt cu adevărat halucinante în urma protestelor din Târgu-Jiu, unde un tânăr a fost a fost luat la întrebări de un poliţist deşi nu spunea şi nu făcea absolut nimic.

Dialog halucinant între poliţist şi protestatar

Polițist: Nu am ajuns să mă rog de tine!

Tânăr: Dar nu trebuie să vă rugați de mine!

Polițist: Nu am ajuns să mă rog de tine și nu mai ridica vocea!

Tânăr: Dar nu ridic vocea!

Polițist: Am zis să nu mai vorbești! Bă, nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec!

În imagini se poate vedea cum agentul de poliție urlă în repetate rânduri la tânăr și îi spune să tacă, deși acesta nu spunea nimic. Mai mult, acesta se apropie foarte mult de el și încearcă să îl intimideze.

Cei care au filmat incidentul spun că au fost amenințați cu bătaia iar polițistul era nervos pentru că a trebuit să stea în stradă din cauza protestatarilor.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj face verificări cu privire la modul de acțiune al polițistului și urmează să ia măsuri, ami spune sursa menţionată.

„Acestia sunt polițiștii care ne vor sănătatea şi libertatea, acest domn care nu a vrut să se identifice ne-a ameninţat cu bătaia pentru motivul că am trecut cu jumate de oră de la ora legală după ce am plecat de la protest, daca nu vă ridica niciun semn de întrebare şi vă convine să fiţi bătaia de joc a lor, nu mai zic nimic”, scrie protestatarul pe social media.

VIDEO: