Ilie Năstase, ignorat de Simona Halep într-un moment-cheie: „Nu știu de ce nu a ajuns”

Ilie Năstase, ignorat de Simona Halep într-un moment-cheie: „Nu știu de ce nu a ajuns” Sursa foto: captura video

Simona Halep nu a fost prezentă la  premiera documentarului „NASTY”(n.r filmul despre viața și cariera lui Ilie Năstase) regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu. Cel care a invitat-o a fost chiar fostul tenismen, Ilie Năstase, însă, Halep nu a dat curs invitației.

Simona Halep a lipsit de la premiera documentarului „NASTY”. Cum a reacționat fostul numărul unu mondial

Ilie Năstase

Ilie Năstase. Sursa foto: Arhiva EVZ

Deși la lansarea documentarului nu au lipsit nume mari, inclusiv jucătorul Boris Becker a onorat invitația, Simona Halep nu fost zărită. Fostul număr unu mondial, Ilie Năstase, a menționat, pentru sportpesurse.ro, că nici nu vrea să afle de ce nu s-a prezentat Simona Halep la filmul despre cariera lui.

„Noi am invitat-o! Nu cunosc motivul pentru care nu a ajuns la premiera filmului. Dar nici nu mă interesează să cunosc acest motiv. A fost Nadia, a fost Boris Becker, a fost Ion Țiriac. Mai multe pe acest subiect nu vreau să comentez”, a precizat Ilie Năstase pentru sursa citată.

Fostul jucător de tenis spune că filmul despre viața sa, care a ajuns în cinematografe, l-ar fi costat peste un milion de dolari, pentru a nu încălca drepturile de autor ale secvențelor, melodiilor pe care le-a folosit în documentar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Filmul documentar „Nasty”, care prezintă în amănunt viața și cariera lui Ilie Năstase, a fost lansat, marți seara, la Sala Palatului din Capitală, în prezența unor nume sonore  din sportul românesc, plus a unor oaspeți-surpriză, cum a fost cazul fostului mare jucător Boris Becker.

Rafael Nadal, prezent în documentarul „NASTY”

Rafael Nadal. Sursă foto: dreamstime.com

Documentarul  prezintă  momentele cheie din cariera lui Ilie Năstase.

Dintre jucătorii activi, singurul prezent în documentar este  jucătorul spaniol, Rafael Nadal, cel  care l-a numit  pe Năstase drept unic pentru traiectoria pe care tenisul a căpătat-o prin prisma impactului său, notează gsp.ro.