Carlos Martinez divulgă cel mai ascuns secret al Simonei Halep. „I se umflă vena de la gât”

Carlos Martinez divulgă cel mai ascuns secret al Simonei Halep. „I se umflă vena de la gât” Simona Halep. Sursa foto: Facebook

Carlos Martinez a vorbit despre colaborarea cu Simona Halep. Antrenorul spaniol este convins că românca va primi un wild card pentru a participa la Roland Garros. Iar ceea ce este și mai interesant cu privire la Simona, antrenorul a spus are puterea de a câștiga turneul de Grand Slam.

Carlos Martinez a mai lucrat cu Svetlana Kuznetsova, Marc Lopez, Kateryna Kozlova și Feliciano Lopez. Antrenorul deține în Barcelona Academia de tenis CMC Competition.

Carlos Martinez a fost contactat de Darren Cahill

Carlos Martinez a spus că Darren Cahill l-a contactat pentru a-l ruga să se ocupe de pregătirea Simonei Halep. Este încă o dovadă a prieteniei speciale dintre Darren și Simona.

„Nu mai știu exact dacă era înainte sau după Crăciun. Darren Cahill m-a contactat primul, să mă întrebe dacă sunt liber, dar nu mi-a zis numele jucătoarei care mă voia ca antrenor. Cu Simona mă știam din circuit, câteodată se mai antrena împreună cu jucătoarele pe care le pregăteam. Când a aflat vestea de la TAS m-a sunat imediat. Mi-a zis: Carlos, am câștigat. Mă bucur câteva zile cu familia, apoi trecem la treaba. Am venit la București, ne-am pregătit pentru Miami. Nu am fost emoționat când m-am întâlnit cu ea. Am stabilit foarte rapid o bună conexiune. Nu mi-a fost, și nu-mi e, teamă de provocarea de a antrena o astfel de jucătoare”, a declarat Calos Martinez.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce se întâmplă cu Simona după ce „i se umflă vena de la gât”

Carlos Martinez a mai divulgat un detaliu neștiut până acum despre Simona Halep. Antrenorul spune că Simonei, după ce i se umflă vena la gât, își ridică nivelul de joc.

„Simona se antrenează bine, nu mă plâng. Dar mi-a spus că, deși muncește mult la pregătire, în meciuri i se „umflă vena de la gât” când e aproape de a pierde și își ridică nivelul jocului pentru că urăște să iasă învinsă de pe teren. Da, în principiu Simona va juca la Roland Garros. Sigur, îi trebuie un wild card, dar cred că va fi prezentă la Paris. Și poate câștiga acel turneu de Grand Slam”, a mai declarat  Carlos Martinez într-un interviu acordat lui Daniel Spatz.