Ilie Năstase anunță primul Grand Slam unde va juca Simona Halep

Ilie Năstase anunță primul Grand Slam unde va juca Simona Halep Ilie Năstase şi Simona Halep. Sursa foto: EVZ

Ilie Năstase este convins că Simona Halep va juca la primul Grand Slam pe zgură după ce a revenit pe teren în urma deciziei TAS, care i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni. Mai exact, Ilie Năstase crede că Simona Halep va juca la Roland Garros.

Ilie Năstase anunță primul Grand Slam unde va juca Simona Halep

Conform jurnaliștilor de la Marca, Simona Halep a primit o nouă invitație pentru turneul de la Oeiras din Portugalia. Turneul a fost ales de Simona și de noul ei antrenor, Carlos Martinez Comet. În acest context, Ilie Năstase crede că și organizatorii de la Roland Garros îi vor face această favoare româncei înaintea turneului care începe pe 26 mai.

„ Zgura din Florida, din America în general, nu are nimic de a face cu zgura din Europa. E mult mai rapidă, e altceva. E mai fină, iar când e bătătorită devine aproape un ciment. Ea se antrenează bine și ar trebui să joace toate turneele de zgură din Europa. Pentru că ea o să joace pe zgură Grand Slam-ul de la Roland Garros. Aici trebuie să se antreneze ea”, a declarat Ilie Năstase.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi jucând tenisIlie Năstase crede că Simona Halep va juca la Roland Garros. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Simona Halep este pe locul 1.143 în calsamentul mondial

După meciul de la Miami, în care Simona a pierdut în fața Paulei Badosa, jucătoarea noastră a apărut, din nou, în clasamentul WTA. Cu doar 10 puncte obținute în urma eliminării încă din primul tur al turneului de la Miami, Halep ocupă acum locul 1.143 în ierarhia tenisului feminin mondial.

“Nici nu mai contează pe ce loc este. Ești pe locul 1.100 sau pe cât e ea. Nu mai contează. Ai fost odată numărul 1, la revedere! Acum că ești 1.100, asta e. Ai avut acele probleme. Oamenii se mai accidentează, stau și câte un an și revin după aceea. Nu-i nicio problemă. Trebuie să joace cât mai mult. Dar nu știu de ce nu a jucat la Billie Jean King Cup”, a mai spus Ilie Năstase pentru iamsport.ro.