Evenimentul Zilei > Monden > Ilie Năstase și Ioana Simion, divorț pe sistemul „Adio, dar rămân cu tine!” Schimbare neașteptată
Ilie Năstase și Ioana Simion, divorț pe sistemul „Adio, dar rămân cu tine!” Schimbare neașteptată

Ilie Năstase și Ioana Simion, divorț pe sistemul „Adio, dar rămân cu tine!” Schimbare neașteptată

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt în divorț, dar relația tumultuoasă dintre cei doi au suferit o schimbare profundă în ultima vreme.

Ilie Năstase și Ioana Simion au avut parte de o relație extrem de agitată, ajunsă la divorț. Totul a culminat cu un scandal în urma căreia soția fostului mare tenismen a chemat poliția acasă. Pentru că a fost agresată de „Nasty”. Cei doi se îndreaptă către un divorț și se pare că nu mai există cale de împăcare. Sau de trai în comun. Pentru că, între timp, situația s-a mai calmat și cei doi au purtat mai multe discuții. Astfel, va fi vorba despre o „ruptură” amiabilă.

Ilie Năstase și Ioana Simion, la un pas de divorț?

Fără un divorț în care avocații să ducă o luptă crâncenă la împărțirea bunurilor. Mai mult, Ioana Simion spune că va avea puterea să stea de vorbă cu Ilie Năstase și după pronunțarea divorțului.

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit.

„Nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse”

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că îmi vor rămâne cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta.” A declarat Ioana Simion pentru playsport.ro.

„Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!” A mai afirmat Ioana Simion pentru sursa citată.