Cam tot ce a scris de-a lungul timpului Rețete și Vedete despre relația dintre Ilie Năstase și Ioana Simion s-a confirmat acum. Căsătorie făcută în pripă cu o femeie mult mai tânără. Apoi amenințarea cu divorțul rapid la notar. Împăcare și nuntă la mânăstire. Bani mulți cheltuiți de fostul tenismen pentru a-și face fericită cea de-a cincea soție, angrenată în comerțul cu Turcia.

Toate acestea îl dusese pe Ilie Năstase către un alt mediu decât cel în care era mereu „numărul 1”. Se declara îndrăgostit și nimic nu părea să mai conteze. Prietenii lui Ilie vorbeau în cercurile lor, ba chiar și cu presa, că lucrurile nu sunt tocmai roze în căsnicia lor. Mai ales se arătau îngrijorați că acesta cheltuiește peste măsură.

Când și-a vândut celebra vilă din Dorobanți, câțiva apropiați au prevăzut și începerea unui drum dificil în viața de cuplu a soților Năstase. Unul dintre ei, Ion Țiriac chiar s-a exprimat public într-o anume situație. Neînțelegeri au mai existat între soții Năstase, așa cum a recunoscut în declarațiile ei Ioana. Dar marele scandal a izbucnit în urmă cu două luni, când femeia a chemat Poliția să o salveze de bătaia lui Ilie.

Urmează un nou divorț „cu cântec” pentru Ilie Năstase

De atunci, Ioana și Ilie Năstase (74 de ani) au trăit separați, după ce bruneta în vârstă de 45 de ani a plecat din apartamentul soțului, situat în cartierul Stejari, apartament pus la dispoziție de prietenul lui de-o viață, Ion Țiriac. După ce vânduse vila, Ilie Năstase se mutase la Constanța, cu Ioana, dar avea nevoie și de o locuință în București, unde avea afaceri și evenimente.

Au încercat să se împace după scandal. Ioana declara presei că a pus condiții, că Ilie ar trebui să consulte un psiholog fiindcă are accese de furie. Că se va gândi serios dacă-l iartă și refac căsnicia. A postat poze cu Ilie aducându-i flori, dar tot spunea că lucrurile sunt neclare între ei.

Vestea divorțului însă a venit. De la niște prieteni de-ai Ioanei. Lovitura a dat-o, de data aceasta, tenismenul. Urmează un nou divorț „cu cântec” pentru Ilie Năstase, în tribunal.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.