Ilie Năstase și Ioana, împreună, dar separat! Cum au șofat prin București cei doi soți

Ilie Năstase și Ioana, împreună, dar separat! Cum au șofat prin București cei doi soți

Pe strada lui Ilie Năstase iese soarele, și nu se întrevede un nou divorț. Cea de-a 5-a soție a sa, Ioana, a revenit la sentimente mai bune zilele acestea, după ce l-a amenințat pe marele sportiv cu despărțirea, în trecutul nu foarte îndepărtat. Bruneta zâmbește acum mai des, cu buze nou-nouțe făcute la estetician și care îi vin foarte bine.

După multe certuri furtunoase, Ilie Năstase și soția lui, Ioana, par că s-au redescoperit. În jurul lor plutește un aer de pace și nu puțini se vor întreba care e secretul. Ce o mai fi făcut Nasty de data aceasta de a reușit să o reîntoarcă din drum pe mai tânăra Ioana? Să fi fost un cadou scump sau o schimbare de comportament?

Mai degrabă, generalul a aplicat măsurile de distanțare socială învățate în pandemia care nu ne mai dă pace în ultimii ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fotoreporterii EVZ i-au surprins pe soții Năstase la o plimbare prin oraș. Fiecare cu limuzina lui, dar bară la bară în trafic, nu cumva să se rătăcească unul de celălalt pe vreo străduță adiacentă.

Ambii soți au încălcat regulile de circulație

De asemenea, limuzinele celor doi „strigau” că avem în trafic doi șoferi uniți pe viață, prin acte. Mașinile lor fiind aceeași marcă, a ei pe alb, iar a lui pe negru. Stilul acesta, al soților care își asortează mașinile, e foarte des întâlnit în lumea celor din highlife-ul bucureștean. Totodată, o semnătură proprie a fostului nr.1 mondial în tenis e stilul de a șofa fără a respecta regulile de circulație.

Nasty și-a îndemnat soția să-l urmeze îndeproape cu mașina ei într-o încălcare a legislației, luând-o pe șina de tramvai chiar prin zona refugiului pentru călători.

Vă reamintim că Ilie Năstase a avut de-a lungul timpului mai multe evenimente neplăcute în trafic, fiind chiar încătușat de Poliția Rutieră, în luna mai 2018, într-o razie în care s-a împotrivit în a colabora cu agenții.

Ioana și Ilie Năstase și-au petrecut ziua îmbinând utilul cu plăcutul. Au dus mașina ei la spălătorie, apoi au mers la o cafenea. Și acolo, la masă, Nasty a păstrat distanțarea regulamentară de un metru între el și soție, în timp ce s-au bucurat împreună de compania unei persoane.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/14

Scandal mare cu Ciprian Marica, acuzat că o urmărește pe Ioana

Mai menționăm și faptul că în cazul lui Ilie Năstase, zicala „Nevastă fericită, viață fericită”, nu se aplică. Problemele se țin lanț. Recent a intrat într-un război al acuzațiilor cu fostul fotbalist Ciprian Marica, nașul lui de cununie, pe care îl acuză că i-a furat fundația care îi poartă numele.

Mai mult decât atât, Ilie i-a adus acestuia acuzaţii grave, susţinând că e posibil ca la un moment dat să-i fi pus ceva în băutură. De asemenea, spune fostul tenismen, Marica i-ar urmări şi soţia, pe Ioana Năstase.

Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am văzut când cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână.

Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a transmis Ilie Năstase.