Ilie Năstase iese la atac: „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica!” De ce a încurcat-o celebrul fotbalist

Ilie Năstase iese la atac: „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica!” De ce a încurcat-o  celebrul fotbalist sursă: EvZ

Ilie Năstase a ajuns la limita răbdării după ce Ciprian Marica a solicitat excluderea tenismenului din Fundația „Ilie Năstase”, cea care administrează Baza Voința. Fostul sportiv s-a simțit trădat, Marica fiind un apropiat al acestuia.

Baza sportivă Voința din Bucureșt a prins viață în 1956, iar Ilie Năstase a pus mâinile pe ea în 2021 după mai multe procese între fostul mare jucător de tenis, Clubul Voința și MTS.

Marea durere a fostului tenismen este că nașul său ,Ciprian Marica (36 de ani), s-ar fi folosit de el pentru a fura baza, pentru ca tatăl și unchiul lui Ciprian să dețină munca lui de o viață.

Marica și Năstase au ajuns la cuțite

„Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a transmis fostul număr 1 mondial din tenis pentru ProSport.

În mai, Ciprian Marica a cerut de urgență la Judecătoria Sectorului 1 din București excluderea lui Ilie Năstase din fundația construită chiar de acesta. Motivul pentru care cei doi au ajuns la un scandal șocant a fost o sumă de bani colosală.

Judecătorii nu au fost încântați de propunerea lui Marica, dar acesta a revenit cu aceeași solicitare în septembrie.Decizia privind modificarea actului constitutiv a fost aprobată în octombrie, iar marele tenismen a fost scos din Fundație. În locul său, aduși tatăl și unchiul fostului fotbalist.

Marica, un soț infidel

Fotbalistul a fost implicat în mai multe scandaluri după ce a fost infidel cu majoritatea iubitelor lui. În urmă cu câțiva ani, acesta a devenit viral pe Internet după ce a fost prins doar într-un prosop la un hotel cu soția prietenului său. Aleasa fotbalistului a ales să treacă peste acest incident urât, dar fostele iubite au scos la iveală detalii picante. Ilinca Vandici, fosta lui Marica a povestit despre comportamentul controversatului fotbalist într-o relație.

”Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (…) Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa (…) Iarăși vin și îți spun: Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”, a explicat Ilinca Vandici în podcastul Vin de-o poveste by Radu Țibulcă.