Exclusiv. Soția lui Ilie Nastase, scandal monstru la Otopeni! FOTO/A refuzat masca, dar cerea copiilor să o poarte

Exclusiv. Soția lui Ilie Nastase, scandal monstru la Otopeni! FOTO/A refuzat masca, dar cerea copiilor să o poarte

Un incident neplăcut a fost înregistrat într-un avion ce transporta un grup de români de la Dubai la București, în urmă cu 48 de ore. Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase a devenit protagonista unor întâmplări cel puîin penibile. Surse prezente în același avion cu aceasta ne-au transmis niște informații stupefiante.

Exclusiv EVZ. Starea de spirit a celor se urcă într-o cursă aeriană în aceste vremuri complicate din punct de vedere sanitar este una de încordare și încântare. Încordare pentru că nu știi cu ce reguli te vei confrunta, cum vor reacționa autoritățile, dacă pleacă avionul, sau dacă la întoarcerea în țară se va schimba ceva. Încântare, pentru că după doi ani de pandemie, orice ieșire alături de cei dragi înseamnă un moment pe care îl doreai demult, dar părea că nu se mai întâmplă.

De aceea, orice "fiță" este taxată imediat de cei din jur, sătui de absurditatea situației.

Ne puteți urmări și pe Google News

Venită din Dubai, cu o cursă Blue Air, soția lui Ilie Năstase a oferit un spectacol jenant. Însoțită de o prietenă mai în vârstă a început încă din avion să pretindă un tratament special. Pentru că este "Ioana, soția lui Ilie Năstase".

Criza din avion

Exclusiv EVZ. În prima fază s-a adresat stewardeselor cerându-le să facă liniște în avion, pentru că ea este obosită și vrea să doarmă. Ce se întâmplase? Nimic deosebit, erau câțiva copii în avion care vorbeau, este drept un pic mai tare, se distrau pe culoar, ceea ce o deranja foarte tare pe soția lui Ilie Năstase. Apoi a remarcat că nu toată lumea poartă mască, cerând să fie respectate regulile de siguranță în pandemie. Ceea ce deja a enervat multă lume în avion, care au început să facă diverse comentarii, deloc favorabile "soției lui Ilie Năstase".

Sătulă de apropierea celor care nu înțelegeau ce înseamnă o viață alături de doamna Năstase, protagonista acestor întâmplări s-a așezat comod pentru un pui de somn, sau "nap" cum ar spune Nasty. Numai că, spre uimirea tuturor, doamna Ilie Năstase a uitat de regulile de siguranță în pandemie, s-a întins în scaun, după care și-a așezat comod masca sub bărbie. Ca să nu-i deranjeze fluxul de aer ce ieșea cu oarecare zgomot din nas.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Penibilul situația a continuat la sosirea pe aeroportul Otopeni. Acolo, Ioana Năstase a luat-o pe un traseu care i-ar fi permis să treacă fără controlul celor de la DSP. Poliția de frontieră însă s-a sesizat și a fost nevoită să se întoarcă. Nu fără a face un pic de scandal. Pe același principiu: E soția lui Ilie Năstase!

Polițiștii nu s-au lăsat impresionați și au obligat-o să treacă pe la controlul celor de la DSP, iar acolo, pasagerii coborâți din cursa de Dubai s-au lămurit de ce! Ioana Nastase nu vroia să stea în carantină! Mai mult, după cum se poate vedea din fotografii, refuza să poarte mască de protecție...

Sfidarea regulilor a continuat și la linia dedicată ridicării bagajelor. Ostentativ, soția lui Ilie Năstase ținea masca sub bărbie.

Imagini mai elocvente puteți găsi în articol.

Cine este Ioana Năstase

A cincea soție a faimosului tenismen. Cu 30 de ani mai tânără. Ioana și Ilie Năstase sunt împreună încă din 2018 și s-au căsătorit civil din aprilie 2019. S-au cunoscut la scurt timp după ce fostul număr mondial a divorțat de Brigitte Sfăt.

O relație tumultoasă. Care a culminat exact acum un an. Un conflict conjugal care s-a lăsat cu scandal. În ianuarie 2021, soția, Ioana Năstase "este cea a chemat de urgență poliția, vineri seară, fiind agresată de soțul ei în locuința acestora din Complexul Stejarii. Ea a făcut primele declarații.

Ilie Năstase, plângerea și scandalul conjugal.

Ea nu a vrut să depună plângere. „Doamne Ferește! Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”. „Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urat la adresa lui.

Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urat.” a declarat Ioana Năstase la Antena 3.

Între timp s-au împăcat, de aceea poate folosi cu relaxare numele lui Ilie. Nasty poveste, nu-i așa?