Evenimentul Zilei > Monden > Celebrități care au murit din cauze stupide. Înecat cu un capac, sugrumată de propriul șal
Celebrități care au murit din cauze stupide. Înecat cu un capac, sugrumată de propriul șal

Celebrități care au murit din cauze stupide. Înecat cu un capac, sugrumată de propriul șal

Au fost cunoscuți de marele public, dar nu s-au putut bucura prea mult timp de succes.

O serie de personalități din mai multe domenii au decedat brusc, în contexte ce țin de ghinioane teribile. Și asta pentru că au pierit fulgerător, din motive stranii. Unii ar numi  asta ghinion, ceasul rău, soartă sau „ce ți-e scris în frunte ți-e pus”. Momentele fatale au venit brusc, iar în privința unora dintre cazuri rămân semne de întrebare.

Brandon Lee a fost singurul copil al celebrului Bruce Lee, „regele” artelor marțiale, care a devenit cunoscut în toată lumea, datorită filmelor de profil. Brandon a devenit și el actor, iar una dintre pelicule i-a fost fatală, pentru că i-a adus sfârșitul.

La data de 31 martie 1993, Lee junior începuse o zi obișnuită de filmări la „Corbul”. În timpul unei scene care presupunea tragerea unor focuri de armă, actorul a căzut secerat la pământ. Pe platou, lumea s-a alarmat în momentul în care Brandon a încercat să se ridice, dar nu a putut. A murit după cinci ore, pentru că unul dintre gloanțe era veritbil, nu „orb”. A intrat prin stomac și i-a distrus măduva spinării. Avea 28 de ani și a fost îngropat alături de tatăl său, la Seattle. Cel care a tras, vinovatul fără vină, a fost actorul Michael Masse.

Bizara dispariție a marelui dramaturg

Tennessee Williams a fost unul dintre cei mai de succes scriitori ai secolului al XX-lea. El a cunoscut consacrarea datorită pieselor de teatru „Un tramvai numit dorință”, „Pisica pe acoperișul fierbinte”, „Dulcea pasăre a tinereții” sau „Noaptea iguanelor.

Creațiile drmaturgului au făcut senzație pe Broadway și cam în orice teatru din lume. Pe numele adevărat Thomas Lanier Williams, scriitorul a sfârșit într-o cameră de hotel, în anul 1983, la 71 de ani. Conform raportului medical, Tennessee s-a înecat cu capacul de la recipientul în care avea picăturile de ochi.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: