Ilie Năstase, internat în spital cu Covid-19. Care este starea de sănătate a fostului mare tenismen

Ilie Năstase, internat în spital cu Covid-19. Care este starea de sănătate a fostului mare tenismen

În timp ce se afla în vacanță în Turcia, alături de soția sa, fostul mare sportiv Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19. El  este vaccinat anti-COVID și a făcut o formă ușoară a bolii.

Din nefericire, Ilie Năstase a ajuns din nou la spital, după ce în urmă cu trei săptămâni a mai fost internat la spitalul Ponderas din cauza unor probleme cardiace.

În prezent fostul mare tenismen se simte bine și nu reclamă reacții agresive ale bolii, au declarat surse apropiate lui Ilie Năstase, potrivit gândul.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul lider ATP spunea recent, într-un interviu, că oamenii au început să se vaccineze de frică, în valul patru al pandemiei.

„E o mizerie ceea ce se întâmplă cu pandemia din România. Oamenii au început să se vaccineze de frică, dar este târziu. În fiecare zi mor 400-500 de oameni, guvernul a căzut, nu are cine să ia decizii pentru popor”, le-a spus Ilie Năstase jurnaliștilor de la Corriere della Serra.

Ilie Năstase a plecat în Istanbul cu soția sa după uriașul scandal în care l-a acuzat pe Ciprian Marica de faptul că l-a scos din fundația care-i poartă numele. Ilie și Ioana Năstase au petrecut câteva zile pe malul Bosforului, o destinație turistică agreată de cuplul Năstase.

Pentru a doua oară în spital în ultima lună

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, preciza pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.

Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase. Primul lider ATP a amenințat că va depune plângere la poliție! În cele din urmă cei doi s-au împăcat.

Ilie Năstase a ajuns la spital chiar după scandalul cu Ciprian Marica, după cum a recunoscut fostul mare sportiv. Celebrul fost tenismen a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al fundației sale.